REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Adio, diete riguroase! Cum a fost surprinsă Sofia Vergara pe platoul de filmare

Adio, diete riguroase! Cum a fost surprinsă Sofia Vergara pe platoul de filmare

Replica API 19 august 2022 | 00:00 1454

Celebra actriță Sofia Vergara a fost surprinsă pe platoul de filmări într-o postură inedită. Frumoasa columbiancă arată trăznet la vârsta de 50 de ani și are mare grijă să-și mențină silueta de vis. Dar toate acestea n-o împiedică uneori să mai „trișeze”, mai ales în pauzele publicitare.

Sofia Vergara, foto: colaj/Instagram

Momentul inedit s-a petrecut în timpul filmărilor emisiunii „America's Got Talent”, unde Sofia Vergara face parte dintr-un juriu cu nume grele.

Actrița cu cele mai mari venituri în anul 2020 reprezintă un etalon în materie de frumusețe, iar multe femei o privesc cu admirație pentru modul în care și-a păstrat aspectul impecabil de-a lungul timpului.

Și totuși uite că se poate să te menții frumoasă și tânără chiar dacă uneori mai ai pofte neașteptate. Simpatica actriță și-a surprins fanii cu două fotografii în care gustă cu poftă din... niște napolitane. Da, Sofia Vergara mai mănâncă din când în când și dulciuri interzise în toate dietele apărute peste noapte. Mai mult, într-una dintre imagini, vedeta din Modern Family mușcă dintr-o napolitană împreună cu celebrul model Heidi Klum.

Sofia Vergara si Heidi Klum

Fotografiile cu Sofia Vergara au devenit imediat virale. Vedeta a strâns peste 100.000 de aprecieri, mulți dintre internauți lăudând-o pentru faptul că nu urmează un regim riguros într-o eră în care o nouă dietă „faimoasă” apare în fiecare dimineață.

Sofia Vergara face parte dintr-un juriu faimos, alături de Simon Cowell, Heidi Klum și Howie Mandel, în celebrul show America's Got Talent”.

Sofia Vergara a câștigat 43 de milioane de dolari în 2020

Pe 10 iulie, cea mai bine plătită actriță de la televiziunile din SUA a împlinit vârsta de 50 de ani. Căsătorită cu Joe Manganiello, vedeta continuă să arate fabulos.

Actrița filmează în prezent și un nou serial, în care va juca rolul lui Griselda Blanco - o mamă devotată care a creează un puternic cartel de droguri în America de Sud, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218