REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Adio, paradă de 1 Decembrie!

Adio, paradă de 1 Decembrie!

Replica API 6 noiembrie 2020 | 22:06 1457

Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, sugerează că parada de 1 Decembrie nu va avea loc în acest an: „Cred că e foarte importantă calitatea activităților, nu dimensiunea și amploarea lor. Variantele pe care le luăm în calcul sunt condiționate de situația pandemică”.

„Variantele pe care le luăm în calcul sunt condiționate de situația pandemică în care ne aflăm. Nu putem ieși din tot ceea ce s-a stabilit în CNSU. Ca atare, așa cum a fost la 25 octombrie, când am sărbătorit Ziua Armatei, cred că e foarte importantă calitatea activităților, nu dimensiunea și amploarea lor”, spune Nicolae Ciucă, conform Mediafax.

El spune că se caută soluții pentru marcarea Zilei Naționale a României.

„Căutăm soluții astfel încât să marcăm Ziua Națională în conformitate cu rigorile impuse de limitările și restricțiile pandemiei COVID-19”, conchide ministrul Apărării Naționale.

În urmă cu câteva zile, Ludovic Orban spunea că în acest an, de 1 Decembrie, nu va mai avea loc parada de la Arcul de Triumf: „Cu siguranță nu va mai fi acea paradă (de 1 decembrie – n.r.), cu siguranță că nemaifiind parada nu va mai exista motiv ca oamenii să vină să asiste la paradă. Va fi o sărbătorire în niște condiții mult mai stricte care să țină cont de numărul maxim de persoane în spațiul deschis care pot să participe la un eveniment, 50 de persoane. Sunt reguli care le vom respecta cu strictețe", scrie ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
despre ce persoana este vorba???si ce primarie???pate aflati..este la Dunare...vreo cateva sute de metri de Dunare..nu doamna in cauza..ci..PRIMARIA..unde doamna face bani..si ce bani..
1
0
de ce???deoarece puteam sa facem si noi mismasuri,cu facturi..coroane...jmecherii..masa de dupa parada..iesea bine la buzunare...grav..cene facem???ziua recoltei...nu...ziua armatei ...nu...ziua ROMANIEI..nu..ce buzunare doldora faceam ..odata..se plange o putoare dintr-o primarie din jud. Constanta...mi-am luat doua masini din spagi...dar ce masini..clar ..v-ati prins despre cine-i vorba..una dintr-o primarie care are salariu de 90 mil. lei...si care vine la munca dupa ora 10..ce nu-i bine..ghici cine-i???toata ziulica..sta si fumeaza,la greu
3
1
or sa ne faca program si la fwutai
1
0
ADIO, parada! ADIO, gramatica! ADIO, jurnalism!, ADIO si iar ADIO!!!
2
0
un lucru bun
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218