REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ADIO PARLAMENT?! MĂRIREA şi DECĂDEREA lui Decebal FĂGĂDĂU

ADIO PARLAMENT?! MĂRIREA şi DECĂDEREA lui Decebal FĂGĂDĂU

Replica API 14 octombrie 2020 | 00:17 10093

De la necalificat la hotel Flora, la funcţia de primar al municipiului Constanţa a fost pentru Decebal Făgădău un salt uriaş la care nici nu visa atunci când era doar băiatul lu' tata la firmele celor care l-au ajutat să urce pe scara succesului. Însă, a dat de gustul şampaniei şi a uitat rapid cu cine a băut apă, coborând la fel de repede cum s-a şi cocoţat. Atitudinea de mascul feroce, aroganţa şi agresivitatea, manifestată faţă de colegii de partid, dar şi faţă de cetăţenii oraşului Constanţa şi neputinţa de a rezolva şi cele mai simple probleme ale urbei, l-au adus astăzi pe Decebal Făgădău în postura de a fi pierdut tot. Să obţii, ca primar în funcţie, locul 3 la alegerile locale este de-a dreptul ruşinos şi greu de crezut că ar putea fi premiat de mai marii partidului pentru această „performanţă” cu un loc călduţ de parlamentar. De ce l-ar vota Constanţa pe Decebal Făgădău deputat dacă a ieşit pe locul 3 şi nu l-a vrut primar?! Asta este întrebarea la care trebuie să răspundă Marcel Ciolacu şi ceilalţi colegi din conducerea organizaţiei judeţene a PSD.

Ce ar putea să caute, în situaţia actuală, Făgădău pe listele de parlamentare, aşa cum au vehiculat unii, şi cum, cel mai probabil, a sperat edilul perdant al Constanţei?! Ce ar fi putut să facă bun pentru cetăţenii acestei ţări, dacă el nu a ştiut să gospodărească un oraş?

Şi-a pierdut locul de muncă, puterea, încrederea pe care au avut-o constănţenii în el, dar şi a celor din anturajul său care au sperat că vor mai avea de câştigat, încă patru ani de acum încolo, cu Decebal Făgădău la primărie. Şi-a pierdut funcţiile din partid pe care le deţinea cu atâta mândrie la nivel central şi este pe punctul de a pierde şi şefia organizaţiei municipale a PSD. Iar, dacă mai spera la un gram de noroc şi această ultimă speranţă e pe cale să fie năruită de mai marii partidului care sunt decişi să nu-i mai acorde credit în cursa pentru alegerile Parlamentare. Păi, cum ar fi putut să-l premieze cu loc cald în Parlamentul României când este principalul vinovat pentru eşecul de la Constanţa, judeţ şi municipiu?!

Cine ocupă locuri eligibile pe listele PSD pentru alegerile parlamentare

Potrivit surselor Replica, PSD Constanţa şi-a stabilit candidaţii la alegerile parlamentare. Evident, nu este nimic oficial, urmând ca listele să fie definitivate şi făcute publice zilele acestea, astăzi sau mâine. Ciolacu and Company analizează fiecare om care ar urma să fie pus pe liste, pentru a-şi mai spăla din ruşinea de la locale. Iar Decebal Făgădău nu se va regăsi pe aceste liste, pe un loc eligibil, asta-i clar. În schimb, ocupă locuri eligibile la Senat, Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, şi Liviu Tit Brăiloiu. La Camera Deputaţilor, locuri eligibile au Horia Ţuţuianu, dar şi Cristina Dumitrache Teşeleanu.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614