REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Administraţia locală din Ovidiu distribuie tichete valorice cadou. Iată cine beneficiază de ele

Administraţia locală din Ovidiu distribuie tichete valorice cadou. Iată cine beneficiază de ele

Replica API 11 noiembrie 2017 | 00:31 441

Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra şi Consiliul Local au hotărât distribuirea în apropierea sărbătorilor de iarnă a unor tichete valorice cadou, pentru următoarele categorii de persoane:

a) pensionarii ale căror venituri lunare cumulate sunt mai mici sau cel puţin egale cu suma de 1000 lei;

b) persoanele cu handicap grav, accentuat si mediu;

c) persoanele care beneficiază de venit minim garantat, stabilit în baza Legii nr.416/2001 (VMG)

Persoanele care se încadrează în aceste prime trei categorii, nu este necesar să se prezinte la sediul Primăriei deoarece administraţia locală va primi listele cu beneficiarii de la instituţiile abilitate şi tichetele vor fi distribuite la domiciliu.

d) persoanele fără venit care au varsta de 60 ani şi peste;

e) persoanele sau familiile vulnerabile, aflate în situaţii de dificultate economică sau socială deosebită şi care au cel puţin vârsta de 18 ani;

e) persoanele sau familiile vulnerabile, aflate în situaţii de dificultate economică sau socială deosebită şi care au cel puţin vârsta de 18 ani.

Pentru aceste două ultime categorii, persoanele care se află în una dintre cele doua situaţii, trebuie să se prezinte până pe data de 1 decembrie 2017 la sediul Primăriei, Serviciul de Asistenţă Socială, în scopul depunerii cererii care va fi însoţită de copie după documentul de identitate, precum şi documentele justificative.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am vazut comentarii rautacioase, sunt de acord ca aceste pachete se dau din banii primariei, din banii tuturor, dar tin sa spun ca este un gest frumos, un gest care ofera unui pensionar amarat posibilitatea sa isi ia un cozonac si ceva dulce, sarbatorile vin pentru toti, dar multi dintre voi ati uitat sa fiti oameni. Tot ce face consider ca este un gest de omenie si ajutor, altii o vad ca o pomana. Felicitari administratiei locale din orasul Ovidiu, in special primarului de acolo, sincer Ovidiu a devenit un oras frumos, in ciuda celor care au un nod in gat si nu pot recunoaste asta.
0
0
oameni buni intelegeti o data ptr totdeauna ca aceste pomeni sunt tot din banii dvs. Aveti onoare si mandrie si nu va umiliti ptr un nimic. Painea cu ceapa, la ananghie, este mai gustoasa decat mojiciile lor in schimbul uni vot. Multumesc, asa gandesc, asa procedez, coloana vertebrala este de apreciat
3
1
Este o dna roscata si una blonda,amandoua sunt bunaciuni,dar cam nepregatite
4
0
nu ne mai facem bine: iarasi pomana pentru pensionari ....
4
0
La registratura ............imi place
4
2
Si la neamul lui de machidoni ce cadouri le pregateste. Romani prosti. Ati votat un machidon sa le faca pula mare la ciobanii aia. Iar ii la munte pe toti pe banii primariei? Ii amgajeaza, le da pamanturi. Dna????
6
0
acest pinochio mincinos nea pacalit si de paste cu aceste tichete le avem si acum nu le primeste nicaieri ca nu le deconteaza o PACALEALA marca Scupra ca deobicei, sa-i fie rusine.
5
0
Un om deosebit,cu un mare caracter,ingaduitor,atent la problemele oamenilor-si da stiu ca voi primi comentarii rautacioase,dar va supara de tot ceea ce vedeti pozitiv .Felicitari dle.primar
2
5
Un bou, crede ca un pachet cumparat din banii bugetului local ii va schimba verdictul in fata instantei???
10
0
Sa mai zica cineva ca prostanul nu e un om generos.
3
5
Cel mai bun primar ! La ovidiu se intampla numai lucruri frumoase bv !
1
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614