REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Administraţia locală din Tuzla vrea să transforme comuna în staţiune cu renume

Administraţia locală din Tuzla vrea să transforme comuna în staţiune cu renume

Replica API 8 septembrie 2017 | 01:14 394

Turism

Turism

Comuna Tuzla vrea să devină staţiune de renume. Este ambiţia actualei administraţii locale, care a demarat în acest sens mai multe demersuri, între acestea aflându-se şi introducerea în intravilan a unei suprafeţe de teren pe care vor fi construite imobile rezidenţiale.

În plus, administraţia locală se străduieşte ca plaja comunei să rămână neatinsă de investiţii care să pericliteze viitorul statut de staţiune, cum ar fi conducta Trasngaz, care ar urma să fie montat “în buza” mării. Administraţia locală afce însă demersuri ca acea conductă să fie mutată mult mai departe de mare, iar plaja să devină o atracţie turistică pe harta litoralului românesc.

De altfel, localitatea Tuzla a fost, anul acesta, în perioada 29 iunie - 2 iulie 2017, gazda unui eveniment de proporţii! Festivalul Dakini, un eveniment de anvergură internaţională cu muzică chill, psy-trance şi micro-house, cu peste 100 DJ, speakeri şi artişti celebri, s-a derulat pe 15 hectare de plajă sălbatică şi pitorească, una dintre puţinele rămase neatinse de la noi şi din Europa: plaja din Tuzla!

„A fost un eveniment de proporţii, la care au participat zeci de mii de oameni. A fost un eveniment derulat fără incidente, o desfăşurare de forţe care a pus plaja Tuzla pe harta internaţională a evenimentelor”, a precizat primarul comunei Tuzla, Reşit Taner. „Scopul primordial al nostru este transformarea comunei Tuzla într-o staţiune turistică cu renume şi dezvoltarea zonei Turn TV unde există un P.U.Z. aprobat. În al doilea rând, ne dorim actualizarea şi modernizarea P.U.G. al comunei Tuzla, având în vedere faptul că cel din momentul actual este învechit si nu mai corespunde noilor cerinţe de dezvoltare”, a mai precizat edilul.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este mizerie in toata Tuzla, balarii, gunoaie, strada Castelului, strada Eternitatii - iti rupi masina cand treci pe ele, primar de doi bani, nu e in stare de nimic. Puneti osul la treaba si lasati vrajelile cu spectacole etc.
3
0
statiune de renume???? de gunoaie poate, de munti de gunoaie si materiale si umane!!!!!
2
0
ARE TUZLA PRIMAR NU SE VEDE NIMIC FACUT DE 2ANI LA TUZLA DE O SAPTAMANA CURGE APA AN FATA PRIMARIEI UNDE ESTE O CONDUCTA SPARTA DAR NU ARE CINE SA VADA TANER ESTE PLECAT LA TURCI BANU ESTE LA GRECI CINE SA MAI FACA CEVA SI PENTRU TUZLENISANT REZOLVATE TOATE TREBURILE LA TUZLA SI ACUM A MAI RAMAS SA FACEM SPECTACOLE SI PELERINAJE FOARTE BINE VA MERITATI SOARTA ASTA ATI ALES SUCCEEEES
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218