REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Administraţia Prezidenţială: România nu are încă buget pentru 2019 exclusiv din cauza incapacităţii Guvernului

Administraţia Prezidenţială: România nu are încă buget pentru 2019 exclusiv din cauza incapacităţii Guvernului

Replica API 17 ianuarie 2019 | 00:41 511

Administraţia Prezidenţială precizează că afirmaţiile ministrului pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, Ştefan-Radu Oprea, referitoare la întârzierea proiectului de buget pentru anul 2019 din cauza lipsei avizului Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) sunt false şi constituie o încercare de discreditare a CSAT.

"Afirmaţiile potrivit cărora proiectul de buget pentru anul 2019 este întârziat din cauza lipsei avizului Consiliului Suprem de Apărare a Ţării sunt false şi constituie o încercare de a discredita o instituţie fundamentală a statului, cu responsabilităţi constituţionale în domeniul apărării şi securităţii naţionale. România nu are încă buget pentru anul în curs exclusiv din cauza incapacităţii Guvernului de a concepe, până la această dată, un proiect de buget sustenabil", arată Administraţia Prezidenţială într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, în şedinţa CSAT din data de 19 decembrie 2018, au fost avizate propunerile de buget pentru anul 2019 ale instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale, iar aceste informaţii au fost făcute publice la finalul şedinţei.

Precizările Administraţiei Prezidenţiale vin în urma afirmaţiilor ministrului pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, Ştefan-Radu Oprea, conform cărora întârzierea proiectului de buget pentru anul 2019 a fost cauzată de lipsa avizului Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nici noi nu avem ministrii ! asta e citesti greu , si noi consolidam mai greu bugetul ca sa te plimbi....vezi klaus ce inseamna sa nu iti respecti postul si sa faci totul contra ? asa te invata merkel ?
1
6
In psd au venit si conduc acum toate gunoaiele adunate din toate partidele. PRM-olguta vasilescu & codrin stefanescu, PDL-liviu DRACnea..etc..etc..Ca o furtuna care a ridicat pe sus toate GUNOAIELE. Oamenii grei, asezati, au ramas jos, jos de tot si s-au urcat pitecantropii astia pe ei, dar si pe noi toti! Cu complicitatea CCR, CNA si mintea diabolica a menestrelului de la justitie tontonel toader ne fac praf! Incaleca HOTII tara, ne scot din UE si lumea civilizata daca nu ne trezim la timp sa dam cu ei de pamant.
6
2
Lasa ca a avut ciolosi in iunie, si in iulie a schimbat legea achizitiilor. Pupal-ar popa pe frunte.
1
6
unu, jigodie manipulatoare ce esti !!! Deci iohannis e de vina ca hotii tai olteni o freaca prin maledive cu curvele ! Muie tie cu cacat, muie dragnea, muie pesede !!!
8
3
' Reati ai drakului de HOTI care-i iindopati pe toti GOLANII psd cu pensii speciale care de fapt este hotie, furaciune pe fata din banii tuturor romanilor care se spetesc cu munca si platesc sute de taxe si impozite ca sa-i mancati voi niste PARAZITI PENALI..pentru ,,ca putem" ,,si-asa vrem noi..". Ce-o s-o v-o mai luati si voi, mai rau ca CEAUSESCU pe care tot cozi de totor ca DRACnea si securistul turnator voiculescu l-au executat degeaba ca nu puteau ei sa-si etaleze HOTIILE! Ca Hoti au fost si-atunci si-acum, toata viata lor jigodiiile astea.
9
3
Nae sa mananci oIo la tata!
3
8
MUIE NAE ,de la noi toti !
11
6
cu-i ii trebuie buget daca americanii bugetatari ,mare parte din ei nu si-au primit lefurile din cauza lipsei bugetului 2019,la noi no problem toata lumea bugetatata cu geburile pline,doctori,politai,militari,muiepesde
7
7
mai Iohannis de ce mai ai nevoie de buget ca si asa esti pe faras ,o sa-ti faca PSD buget cand o sa semnezi si tu pe numirea celor 2 ministri si nici atunci . Cum ziceai ,IMEDIAT la tine insemna cu lunile, asa si pesede imediat buget poate pe la vara au mai fost cazuri asa ca din nou IMEDIAT buget,la vara !
9
10
Daca el nu ,numeste ministri propusi nu-i faceti nici voi bugetul,sa faca naveta pe cara,datorie,caiet...
7
10

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920