REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Administratorul Agem International Trans a vrut să MITUIASCĂ un polițist: "Mă rugam de el să înceteze, el nu și nu!"

Administratorul Agem International Trans a vrut să MITUIASCĂ un polițist: "Mă rugam de el să înceteze, el nu și nu!"

Replica API 5 februarie 2016 | 13:49 402

Cum s-a petrecut flagrantul din Port!

Cum s-a petrecut flagrantul din Port!

Mihai Cojocariu, administratorul societății comerciale Agem International Trans SRL este cercetat pentru dare de mită după ce a încercat să ofere bani unui ofițer de poliție de la Biroul TN Agigea. Totul a pornit de la faptul că angajatul său a furat mai multă marfă din Port, cu ajutorul a doi docheri, oamenii legii prinzându-i și întocmind pe numele lor dosar penal pentru furt. Astfel, Mihai Cojocariu a vrut să-l determine pe omul legii să închidă ochii la aceste nereguli, insistând foarte mult să ofere bani!

Șoferul firmei Agem International Trans SRL se afla, în cursul zilei de joi, 4 februarie, în Portul Constanța Sud Agigea, pentru a prelua un container cu marfă ce aparținea societății angajatoare. Însă, în timp ce aștepta ca respectivul container să fie încărcat în camion, conducătorul auto, C.C., cu ajutorul a doi docheri, a sustras de pe rampa din zonă și marfă ce nu îi aparținea, fiind vorba despre articole vestimentare, pe care le-a încărcat în același camion. Un ofițer de Poliție din cadrul Biroului TN Agigea a primit o informație cu privire la tot ce s-a întâmplat, moment în care, la poarta de acces, împreună cu un coleg au oprit camionul în vederea verificării interiorului acestuia. Cu această ocazie, în cabină, a fost identificată cantitatea de 250 tricouri ambalate, marfă ce fusese sustrasă. Șoferul nu a recunoscut și a tot ținut morțiș că au fost scoase din containerul transportat întrucât nu mai aveau loc. În cele din urmă s-a dovedit că nu este așa, individul fiind săltat și dus la audieri. Însă, între timp, acesta a apucat să-și sune șeful, pe Mihai Cojocariu, care a venit într-un suflet la fața locului. "A venit și a insistat de nu mai știam cum să scap de el. A fost prima dată la un coleg, apoi la mine. Că-mi dă 500 de lei, apoi 1.000, apoi 1.500. Scotea portofelul, îl flutura, se ținea scai de noi. Mă rugam efectiv de el să înceteze și îi explicam că tot ce face este împotriva legii și nu va avea urmări bune. El nu și nu. Hai, domnule ia d-aici că nu-ți strică, ia de aici. Apoi eu am anunțat la DGA. El a continuat să insiste și pe holuri, de față cu DGA-ul, era foarte pornit", a declarat, pentru "Replica", polițistul care a alertat autoritățile în vederea organizării flagrantului. Astfel, ofiţerii D.G.A. au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Sub coordonarea procurorului din cadrul acestei unităţi de parchet, s-a organizat acţiunea de prindere în flagrant, Mihai Cojocariu fiind surprins în timp ce oferea ofițerului suma de 1.000 de lei, pentru a nu-i întocmi dosar penal angajatului său, C.C.. Cojocariu este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, faptă prev. și ped. art. 290 Cod penal, pe când șoferul și cei doi docheri sunt cercetați pentru furt.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367