REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Administratorul Polaris: S-a lucrat 60 de ore la primul cod şi 12 ore la codul portocaliu. A fost o ninsoare atipică

Administratorul Polaris: S-a lucrat 60 de ore la primul cod şi 12 ore la codul portocaliu. A fost o ninsoare atipică

Replica API 16 ianuarie 2017 | 00:43 436

Eduard Martin, administratorul Polaris M Holding a susţinut o conferinţă de presă în care a ţinut să precizeze, legat de deszăpezirea din municipiul Constanţa: "S-a lucrat 60 de ore la primul cod de vreme rea şi 12 ore la codul portocaliu. S-a intervenit şi la avariile ENEL. A fost o ninsoare atipică. A fost un viscol incredibil de puternic Dezideratul principal a fost ca toate traseele in comun să circule".

De asemenea, Polaris are 22 de pluguri Euromaster care se ocupă de deszăpezire, care au circulat și cu 70 de km/h. În zona peninsulară, s-a intervenit cu pluguri de dimensiuni mai mici. Eduard Martin a mai precizat că gunoiul de pe platforme s-a strâns în proporții ridicate, însă golirea unei platforme, în condiții normale, se face în 10-15 minute. Pe când, pentru ca gunoiul să fie colectat în această perioadă, durează chiar și 2-3 ore, pentru că angajații Polaris sunt nevoiți să strângă manual deșeurile de pe lângă platformă.

MAI MULTE DECLARAŢII:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dnl Edi M va rog eu din toata inima mea !!! Faceti ceva la Efo nu se poate circula pe strazile din oras !! Lipsa crasa de interes !! Grecu si brigada nu sunt starnti corespunzator !!! Faceti ceva daca nu credeti uitati-va in articolele publicate de replica !! La Eforie este dezastru !! CALAMITATE !!! PARCA A NINS IERI !!! URGENT!!
0
0
REZILIAT CONTRACTUL CU INFRACTORUL ASTA !!! NU A DAT CU NIMIC , MASINILE DE GUNOI SI MUNCITORII CU LOPATA NU SUNT UTILAJE DE DESZAPEZIRE , IN 4-5 DE CE NU ATI MAI LUAT GUNOIUL DE LA INCEPUTUL NINSORILOR ? SA IMI RASPUND SINGUR ?! PT CA NU ATI DESZAPEZIT STRAZILE FUTUVA -N GURA SI NU PUTETI INTRA . UMBLATI PRIN ORAS CU 2 ESCAVATOARE CU , CUPELE RIDICATE !!!
1
0
Edi Martin, platitorul excursiilor fratilor mazare prin lume si a curvelor care, daca nu primeu bani, nu s-ar fi futut cu ei nici moarte, nu mai are bani. Falimentul bate la usa, DNAul il verifica la contracte iar Curtea de conturi la luat la puricat, si ea. Asta-i disperat ca nu mai e deputat iar rezilierea comtractelor bate la usa. La TV NEPTUN asta platea mii de euro lunar ca sa nu fie criticat. PeSeDisti nenorociti
5
0
De cativa ani buni,Polaris deszapezeste orasul.Ne puteti prezenta facturile cu utilajele achizitionate?O.k,semnam pe zece ani un contract de deszapezire dar tu ca executant al lucrarilor sa te angajezi ca achizitionezi un numar de utilaje,masini etc. performante,nu neaparat de ultima generatie si eu semnez cu tine contractul pe o durata mai lunga de timp astfel incat sa-ti amortizezi unvestitia facuta si sa ramai si cu profit,mai mare sau mai mic.Asa cu autogunoiere carora li se ataseaza o lama in fata..
5
1
Astia isi bat joc de noi pe bune,aloo treziti-va nu s-a intervent cu nimic pana acum cateva zile ca sa spele ochii la prosti
5
1
60 cu 12 egal 72 impartit la 8 egal 9 . Concluzie au lucrat 9 zile a cate 8 ore pe zi probabil cu pauza de masa ... in acest ritm nu se poate ridica si gunoiul si deszapezi. Nu inteleg cum te poti lauda cu acest ritm...
10
0
Ce mortii ma tii ai fa penalo? Este nefutata? Unde ma ta au dat mai borato? Strazile dintre blocuri sunt jalnice si acum va ninge iar. Uite a dracu tarfa ce cioc mare are....
11
0
Si cam cum arata plugurile Euromaster, nu de alta dar la urmatoarea ninsoare sa stim si noi, ca in afara de masini se gunoi cu lama in fata, si pe astea din cand in cand, altceva nu am vazit!
8
0
Ma dar voi unde p.la mea traiti? Nu ati vazut ca au dat zapada la o parte de pe strazi si au facut o mormane pe lateral? Ce dreku sunteti asa retarzi? Zice unul mai jos ca stati in spatele tastaturi si dati cu laturi. Treceti in poola mea si deszapezitiva trotuarele din fata casei putori ordinare in loc sa stati ca maimutele sa injurati
1
12
daca stai prost cu nervi ia-ti un concediu, la Palazu un sejur recomand
6
3
Cum sa strangi gunoiu, cand tu pui lame pt deszapezire chiar pe aceste autospeciale, de strans gunoiu, rusinica mah minciunica, de ex. tu poti sa dai zapada cu lopata in timp ce stai la birou pe scaun, la caldura si urmaresti pe PC cum buldoexcavatoarele tale mai bifeaza o strada, pe GPS, trecand cu lama la nivelul bordurii?
9
1
Isi bat joc de ssaracii oameni le da salarii de mizerie si ii muncesc ca pe slugi unde mai pui ca sefa aia luminita care coordoneaza masinile de deszapezire ii mai si injura cand s a dus DNA peste ei au chemat cateii cei mai credinciosi sa incarce hartiile intr un papuc si le au dus intr o magazie parasita din curte nu i mai satura Dumnezeu au morcovul in dos sa nu piarda contractul
10
0
Reziliati contractul cu acesti indivizi atipici. Nu ii mai vrem!
12
0
Normal, la contract atipic ninsori atipice, iarna ninge un pic mai mult decat vara.
9
0
...cum draqu Constanta are parte de ninsori atipice....sa va dea voua bataie de cap...v-ati incurcat in facturi...nu-i asa...v-a dat cu zecimala...
13
1
Au dat cu plugurile si sare ca mi-au rupt nervii cu zgomotul noaptea. Stau pe bratiani. Cine a facut mormanele de zapada adunata de pe strazi? Voi putorilor care statinin spatele calculatorului si puturositi ?
8
9
In Mamaia si in oras era patinoar...nici urma de antiderapant...huuuoooo !!!! sa va ia cineva la control sa vada ce deconturi se fac dupa urma ninsorilor,zdrentelor !!!!
13
4
vrajeala ieftina, sa nu cumva sa anulam contractul gras !!!!
15
3
60 de to sunt dua autobasculante!
15
1
Atipic ce-i drept, a nins cu zapada. Loaza mai bine tacea, la 6 zile fara ninsoare orasul este mizerabil.
19
2
60 de tone de material antiderapant sunt 3 basculante! eu cred ca este foarte putin
18
3
unde au fost utilajele de deszapezire? nici o strada laterala nu a fost curatata...ia aminte de la firmele din Bucuresti...dezastru ca intotdeana la Cta...rusine Polaris! Fagadau dormi?
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367