REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Administratorul pub-ului Navalis a făcut-o lată: a fugit cu prizele şi WC-urile firmei

Administratorul pub-ului Navalis a făcut-o lată: a fugit cu prizele şi WC-urile firmei

Replica API 2 iulie 2014 | 00:00 329

Şi-a încheiat socotelile cu proprietarul aşa cum a ştiut el mai bine

Şi-a încheiat socotelile cu proprietarul aşa cum a ştiut el mai bine

Administratorul unui renumit pub din Constanţa a făcut-o lată. Acesta a părăsit peste noapte spaţiul în care îşi desfăşura activitatea, dar nu înainte de a lua tot ce i-a ieşit în cale, respectiv, uşi, chiuvete, vase de toaletă, întrerupătoare, prize şi corpuri de iluminat, cauzând un prejudiciu de 7.000 de lei. Potrivit martorilor, se pare că este vorba de Razvan Marian Pocora, administratorul pub-ului Navalis, şi asociata lui, Elena Lavinia Gogoaşe. Totodată, menţionăm că localul funcţionează prin intermediul societăţii comerciale Rami International SRL.

Mister pe strada Ion Lahovari, la numărul 172A! Angajaţii societăţilor comerciale din împrejurimi susţin că nu înţeleg ce s-ar fi putut întâmpla.

"Seara era totul în regulă, barul era pe poziţii. A doua zi, când am deschis, spaţiul era gol. Chiar ne întrebam ce s-a întâmplat, mai ales că zilele astea am văzut şi poliţie pe aici. Patronul e un băiat tânăr, la vreo 30 de ani, ştiu că-l cheamă Răzvan şi venea la noi să cumpere ţigări. Nu vorbeam mai multe, doar ne salutam şi atât. Dar era un bar liniştit, nu erau scandaluri", a spus, pentru "Replica", angajata unui magazin din zonă. Surprinşi au fost şi reprezentanţii unui alt bar de vizavi. "S-a întâmplat noaptea. Singurul lucru care ne-a pus pe gânduri e că nu mai scotea mesele afară. De vreo 5 ani e barul ăsta aici şi vara avea terasă. Anul acesta nu a mai avut. Patronul era cu nasul pe sus, doar ne salutam şi atât. Era un bar mai select, cred că se mai şi trăgea pe nas pe acolo...", au adăugat aceştia. Din câte se pare, la mijloc ar fi fost vorba de nişte probleme între proprietarul spaţiului şi administratorul Navalis, moment în care acesta din urmă a ales să se răzbune.

Ce spun poliţiştii

"Poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 26 spre 27 iunie a.c., chiriaşul unei persoane ar fi sustras, din interiorul unui spaţiu comercial, uşile, vasele de toaletă, chiuvetele, a spart mai multe geamuri şi a smuls din perete prizele şi corpurile de iluminat, producând un prejudiciu în valoare de 7.000 de lei. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului şi a tragerii la răspundere penală a persoanei în cauză", au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Însă, din câte se pare, neînţelegerile erau unele mai vechi între reprezentanţii Navalis şi proprietarul spaţiului, având în vedere că, pe 26 iunie, chiriaşii au fost înştiinţaţi că a doua zi trebuie să achite chiria apoi trebuie să golească spaţiul. Numai că aceştia au ales să vandalizeze tot în urma lor. În contextul acestui incident, oamenii legii constănţeni sfătuiesc atât proprietarii de spaţii comerciale/ locuinţe cât şi chiriaşii să întocmească un proces verbal de predare/ primire a bunurilor din respectivul loc şi să declare închirierea la Fisc.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367