REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Administratorul unui depozit de pește a FUGIT de comisarii CJPC

Administratorul unui depozit de pește a FUGIT de comisarii CJPC

Replica API 29 iunie 2017 | 00:12 709

Comisarii de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului au organizat un control în zona depozitelor din Constanța, unde se află pește, joi, 29 iunie a.c. Furnizorul de hamsie vindea, de fapt, șprot! Patronul a încercat să fugă cu peștele într-o dubiță, după cum a relatat comisarul-șef al CJPC, Horia Constantinescu.

„În momentul începerii controlului, patronul a încercat să țină de vorbă atât comisarii, cât și pe mine, încărcând cel puțin jumătate din cantitatea de calcan și din celelalte soiuri de pește într-o dubă cu care a fugit. Eu m-am lansat în urmărirea acestei dube, după care am prins-o și am întors-o înapoi. A încercat să fugă, în timp ce ne ținea ascunși într-un birou. Am cerut intervenția Serviciliul de Investigare a Fraudelor, mai ales că mai are trei dosare de evaziune fiscală”, a povestit Horia Constantinescu.

Este vorba de Aurel Oțelea, care are depozitul de pește pe firma SC GAB DESTINY SRL. Peștele din locație era refrigerat, apoi congelat de către comerciant. Oțelea a încercat să fugă cu 414 de kilograme de calcan și 80 de kilograme de icre. O parte din peștele verificat era expirat. Firma va primi o amendă de 30.000 de lei pentru obstrucționarea controlului comisarilor și aceștia vor înainta propunere de suspendare a activității firmei.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
culmea,mai sunt si romani baieti descurcareti,nu doar machidoni imputziti tataroi,tiganoi si musulmani.oricum,topul excrocilor tot de machidoni e format,de departe.asta e realitatea,baieti!conduceti detasat!
0
0
sunt multi particulari cu DUBE FRIGORIFICE care fac comert cu peste din Bulgaria si Grecia .
0
0
El viteazul s a lansat in urmarire!! Il aude cineva pe asta? E deja penibil si frustrat
0
1
De la cap se impute si se va intalni la mititica cu don Pelehra!
3
1
Asta e ala cu magazinul de peste din piata grivitei, de pe mihaileanu
3
0
Asta e roman. Sa nu mai comentati ca doar machidonii fac de-astea
6
3
Felicitari CJPC. Astept sa ii luati si pe cei de la Engie si Transgaz prin verificarea rezultatelor probelor de la laboratorul situat pe Albatrosului 1. Intodeauna in Constanta sunt gaze mai bune zic ei, dar in realitate ne pacalesc cu un PCS mai mare pentru a mari valoarea facturii catre consumatorii casnici. Cred ca exista un alt laborator independent care sa verifice pentru CJPC calitatea gazului natural.
7
0
Felicitari pt. aceste initiative speram ca nu veti uita Eforie Nord unde mincarea de la autoservirea din centru seara este incarcata in dube iar a doua zi apare din nou ca facuta proaspata.Va rog sa verificati acest aspect.
7
2
Ba da de ce nu chemati jandarmii mascati?Era o ocazie buna sa-l urmareasca si sa-l trosneasca p'ala cu duba care a fugit cu probele.
8
0
dati mai multe date de contact in informatie, asa vorbiti despre unii...
4
0
Horia draga, sper ca sa faci o mica revolutie in Constanta , ca mai apoi sa te duci si in tara sa faci la fel. Poate asa mai indreptam si noi ceva in tarishoara asta draga.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218