REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Admitere cu cântec la centrul de pregătire din Constanța pentru programul 'Hai la Olimpiadă'!? Reacția părinților!

Admitere cu cântec la centrul de pregătire din Constanța pentru programul 'Hai la Olimpiadă'!? Reacția părinților!

Replica API 8 octombrie 2019 | 00:49 529

În urma articolului cu titlul ”Admitere cu cântec la centrul de pregătire din Constanța pentru programul 'Hai la Olimpiadă'! Acuzaţii de FAVORITISME la Colegiul Mircea!”, părinții copiilor despre care s-a scris că nu ar fi fost admiși la testarea de admitere la Centrul de pregătire din Constanța, în cadrul programului ”Hai la olimpiadă!” au contactat redacția cotidianul Replica și au infirmat zvonul. Aceștai spun că ai lor copii au fost admiși pe lista a doua care, încă, nu a fost publicată pe site-ul Emag. ”Copiii au fost admiși, nu știu de ce a declarat părintele lucrurile acesta. Sunt pe a doua listă, încă nua fost publicată. Probabil că or fi și respinși. Au fost subiecte extrem de grele”, a spus, pentru Replica, un părinte al cărui copila fost admis.

Examenul de admitere în centru, pentru Constanța, a avut loc în perioada 27 septembrie-1 octombrie. Au participat copii foparte buni, care au obținut note maxime la olimpiadele la care au participat. Însă, nu toți au avut noroc să fie admiși. Cei mai mulți sunt din clasa profesorului Gabriela Constantinescu, care activează și în cadrul centrului.

„Hai la Olimpiadă!” este un program inițiat de Fundația eMAG în 2012, în cadrul căruia elevii și profesorii care îi pregătesc sunt susținuți să facă performanță la Matematică, Informatică și Fizică. Din 2014, BCR a devenit partener al programului, sprijinind centrele de performanță, sub îndrumarea a peste 300 de profesori dedicați.

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/admitere-cu-cantec-la-centrul-de-pregatire-din-constanta-pentru-programul-hai-la-olimpiada-acuzatii-de-favoritisme-la-colegiul-mircea-404970/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru ca sunt multi snobi. Ovidius sau Mircea sunt tari pentru elevii care vin in aceste licee, nu pentru profesori. Tot dezorganizare, tot ore nefacute, nu tu sala de sport,tot profesori dezinteresati, tot meditatii in particular. Scoala romaneasca este fabrica de meditatii..
1
0
In fiecare an este bataie pe locurile de admitere la Mircea. De ce? Pentru ca este o scoala buna sau rea?
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218