REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Adolescentă ATACATĂ de un ROTTWEILER în VALU lui TRAIAN

Adolescentă ATACATĂ de un ROTTWEILER în VALU lui TRAIAN

Replica API 30 septembrie 2020 | 13:58 5616

Un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină, miercuri, 30 septembrie, la orele serii, în localitatea Valu lui Traian, acolo unde o tânără în vârstă de 15 ani a fost atacată de un câine, rasa Rottweiler.

Aceasta prezenta răni la ambele membre superioare, dar și la unul inferior. A fost transportată la spital. Este vorba de câinele unui vecin, care ar fi scăpat din curte. Se pare că animalul a mai atacat oameni și în trecut.

În cauză, se efectuează cercetări.

UPDATE:

„Am fost solicitați să intervenim la o adolescentă de aproximativ 15 ani, care, în urma evaluării la fața locului, de către paramedicii SMURD, prezenta urme traumatice la nivelul membrelor superioare și inferioare ce s-ar fi putut produce prin mușcături de câine. Ulterior, victima a fost transportată, conștientă, cooperantă, la spital, de echipajul de prim ajutor din cadrul detașamentului Palas, pentru mai multe investigații medicale. Organele abilitate vor cerceta împrejurările în care s-a produs evenimentul“, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Ce spun oamenii legii:

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au fost sesizați, miercuri, 30 septembrie a.c., în jurul orei 20.35, de către lucrători ai Poliției Locale despre faptul că o tânără de 15 ani ar fi fost mușcată de un câine, în timp ce se deplasa pe strada Eliberării din Valu lui Traian.

Polițiștii au identificat proprietarul animalului în cauză, fiind vorba despre un bărbat, de 44 de ani. Totodată, aceștia au stabilit faptul că animalul face parte din categoria câinilor periculoși.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Din informațiile noastre, stăpânul patrupedului mai are încă 3 dosare penale.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
valu a devenit raiul hingherilor, cred ca in curand istrate hingher renumit devine cetatean de onoare al comunei
1
1
Capul principal de acuzare pentru stapanul cainelui este tentativa de omor asupra fetitei de 15 ani prin folosirea cu buna stiinta a cainelui de lupta rasa Rotttwiler. Alo Justitia din Constanta, cand aveti de gand sa va faceti treaba asa cum trebuie. Fratilor, cumparati macar bastoane cu electrosocuri pentru autoaparare si distrugerea raselor de caini atacatori, de lupta. Pentru stapan macar 10 ani de puscarie pentru ca a pus in pericol mare viata copilei.
3
3
Cum e cainele asa e si stapanul. Trebuie impuscati amandoi.
11
2
omoriti dreq javra.toti taranii cretininau ciini ucigasi.
10
5
pentru iubitorii de animale, luati-va naibii un tigru, leu ca si alea sunt animale, faza nasoala e ca o sa ramana maxim 1 kg de kk din voi.
9
5
daca impuscati javra, puscati si imbecilul detinator de javre ....
10
6
ii lasa pe toti descreratii sa-si cumpere rotweiller, amstaff, corso si alte rase de lupta.
13
2
jeguri de oameni!de fapt....voi creti civilizatie si o tara ca afara ,da' e vai de voi!ba cretinilor,voi nu ati gresit niciodata ,futu-va'n git de lepre ordinare!usor mai judecati voi ,sint sigur ca daca va ia la scuturat,numai cinstiti nu sinteti!scursuri umane!
6
8
sa ti bagi pl. in gura cainelui sa vezi cum o roade ca pe cingum!
3
8
Sper sa plateasca cu varf si indesat . Ar trebui interzise rasele de caini agresive . Caini agresivi in general ar trebui interzisi . Sper ca parinti copilului sunt potenti financiar si ca il vor tara prin tribunal pana il vor lasa falit . Eu asa as proceda cu indivizi care detin animale agresive .
13
4
bai belitilor de la 22:39 si 00:01,ciinele nu ataca aiurea,dativa'n plm!fata a avut ghinionul sa treaca prea aproape de gardul casei ,perimetrul ciinelui!repede ca sa fue impuscat,ce repede va cacati pe voi sa dati solutii!si ala cu impaiatu',daca nu iti plac animalele,tu esti drac ,impilelitatule!hai sictir!
7
16
Potaia trebe impuscata.... Este periculoasa..
18
6
Sa mi bag pl in cainii vostrii de handicapati astia nu sunt caini sunt draci acum o sa spuneti ca stapanul este de vina de vina este politia ca nu i controleaza pe cacatii astia cu caini periculosi multi dintre ei nici nu sunt cipati daca era muscata fata mea il impaiam si pe el si pe cacatul de stapan
25
10

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369