REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Adolescentele care au bătut şi umilit o fată, identificate şi duse la audieri

Adolescentele care au bătut şi umilit o fată, identificate şi duse la audieri

Replica API 7 septembrie 2020 | 00:12 6230

În cursul zilei de duminică, 6 septembrie, având în vedere imaginile apărute în spațiul public, în care o adolescentă este bătută şi umilită de alte trei fete, IPJ Gorj s-a autosesizat cu privire la aceste aspecte, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj dispunând efectuatarea de verificări, informează paginaolteniei.ro, citată de stiripesurse.ro.

Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 și 14,din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violență asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu. Două dintre cele două tinere care ar fi exercitat acte de violență au fost aduse la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind însoțite de către părinți, în vederea audierii.

În imaginile postate pe pagina Stop Bully România, fata agresată este în genunchi, in timp alte patru adolescente o insultă, o scuipă şi apoi încep să o lovească cu pumnii şi cu picioarele, să o tragă de păr, trântind-o la pământ. Una dintre agresoare exclamă: ”O leşin!”. În tot acest timp, un băiat filmează şi comentează scena.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Gorj, inspectorul Victor Tuhaşu. a declarat duminică, pentru news.ro, că IPJ Gorj s-a autosesizat în urma apariţiei în spaţiul public a înregistrării care surprinde agresiunea. Incidentul a avut loc într-o zonă din municipiul Târgu Jiu.

„Noi ne-am autosesizat ca urmare a imaginilor apărute în spaţiul public. Au fost identificate toate persoanele implicate în eveniment. Patru tinere cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani ar fi agrest-o pe tânăra de 13 ani din municipiul Târgu Jiu. În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire a infracţiunea de lovire sau alte violenţe”, a declarat Victor Tuhaşu.

Reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj a precizat că, până duminică seară, poliţiştii nu primiseră o plângere din partea familiei fetei bătute.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
viitoare dive. vulpita si bianca au fugit in turcia.
0
0
Viitor de aur tara noastra are.
3
0
Amenda e un fel de frectie la piciorul de lemn. Pedeapsa e una singura. Eliminarea batauselor din toate scolile din Romania.
5
0
Este doar una din problemele sociale de dupa lovitura de stat din dec.1989, dar cate mai sunt inca !
3
0
aia pe care o bat toate va ajunge cineva in viata...o tarie iesit din comun in schimb celelalte...vai de ele si de parinti lor !!!
9
0
Cata rautate si cruzime sa ai in tine ...sa lovesti cu atata salbaticie continuu si sa nu te opresti dupa prima lovitura...
10
0
reactia parintilor acestor fete care a fost ? sunt multumiti de copii lor ca si comportament? HALAL EDUCATIE!!! TREBUIESC PEDEPSITE.
6
0
spanzurate direct, ce sa mai...!
6
0
Parinti de cacat dau educatie de cacat. Copii se nasc nevinovati si avizi de cunoastere si daca mediul le ofera un anume tip de informatii si experiente,ei pot deveni buni muncitori,bucatari,arhitecti,poeti,sau de ce nu,infractori. Varsta la care exista infractiuni este o oportunitate in cazul celor mai tineri,in sensul ca niste programe clare si bine definite pot recupera in timp acele persoane.Noi nu avem asa ceva,noi avem impostori in majoritatea partilor inalte sociale,asa ca sa nu ne face, iluzii. Suntem in evul mediu,doar ca avem internet,telefoane infinit mai destepte decat noi.
10
0
unde e cosiliul ala al elevilor sa-si spuna parerea?
9
0
Trebuie fututa o mama de bataie sora cu moartea acestor curve si prostanacului care a filmat! Dupa aceea o sa fie liniste!
17
1
Nefutute la timp...uitati unde se ajunge!
8
3
Numai la scoala nu le sta mintea la panarame ! Iar labagiul ala mic care filmeaza trebuie bagat primul la Casa de Corectie ! Oltence mici gen Luiza si cealalta din Caracal care se suiau in masina bishorogului de Dinca care le-a mierlit ! Astea se duc la produs in Italia , singure si nesilite de nimeni ... in mintea lor de curvulite imbina utilul cu placutul ca sunt niste putori care nu fac nimic !
22
2
Pe ala de a filmat sa il bage o saptama la bulau sa se simta si el o fetita umilita.
27
1
rezistente diasporene
12
1
Foarte bine.
3
2
Cine stie ce a facut aia mica, ce figuri are in cap, fitze basini, se da smardoaica mafioata, poate sia meritat bataia bravo bine ia facut tinetio tot ashea fetelor si scotetile smecheria din cap la pitipoance bravo o gasca frumoasa
5
43
Panarame de mici...!
22
10
La 18 ani toate cu iubi in germanika, scoala romaneasca e un gunoi.
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108