REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Adrian Constandache se zbate între viaţă şi moarte

Adrian Constandache se zbate între viaţă şi moarte

Replica API 19 octombrie 2015 | 15:54 365

Gafă de proporţii a Spitalului Floreasca

Gafă de proporţii a Spitalului Floreasca

Readus la viaţă! O informaţie a unui medic din cadrul Spitalul Floreasca a întristat o ţară întreagă: paraşutistul constănţean Adrian Constandache a decedat, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viaţa. Ei bine, informaţia, care a fost transmisă atât presei, cât şi procurorilor care se ocupă de caz, a fost complet eronată. Purtătorul de cuvânt al unităţii a infirmat şi a anunţat că instructorul trăieşte. El a fost resuscitat de către medici. Paraşutistul constănţean a suferit traumatisme craniene foarte serioase, intervenţiile de salvare au fost foarte dificile. În momentul în care a fost preluat de medici, cadrele medicale au fost foarte rezervate cu privire la şansele de supravieţuire.

Reamintim că Adrian Constandache a fost implicat, duminică, într-un grav produs pe aerodromul Clinceni din Ilfov. Adrian Constandache, împreună cu alţi doi paraşutişti, s-au ciocnit în aer. Acasă, îl aşteaptă o soţie şi doi copii, unul de 7 ani, iar celălalt de doar câteva luni. Ceilalţi doi paraşutişti au murit imediat după accident. Bărbatul de 40 de ani, mai puţin experimentat, cu doar 100 de salturi la activ, a fost declarat mort. Ulterior, o altă victimă, Andreea Nica, baschetbalistă la Slobozia, în vârstă de 29 de ani, a decedat duminică la Spitalul Universitar. Adrian Constandache este instructor de paraşutism la Aerodromul Tuzla-Regional Air Services. În weekend-uri, acesta lucra pentru TNT Brother, pentru a câştiga un ban în plus. Adrian are la activ mii de lansări, e este primul român care a scris un manual de parașutism și a deschis drumul activității private de parașutism în România. Soția sa, Cristina Constandache, este multiplă campioană naţională, cu şapte titluri consecutive. În cariera ei, a adunat 15 titluri de campioană şi a acumulat 3.000 de salturi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614