REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Adrian Despot s-a dus la Cotroceni după ce a fost sunat de preşedintele Iohannis

Adrian Despot s-a dus la Cotroceni după ce a fost sunat de preşedintele Iohannis

Replica API 6 noiembrie 2015 | 13:53 567

Update: Adrian Despot a decis să meargă la Cotroceni ca reprezentant al societăţii civile, după ce a fost sunat personal de preşedintele Iohannis. "Am fost invitat la Cotroceni de către Preşedintele Iohannis. În continuare consider că nu sunt persoana potrivită însă, în spiritul respectului faţă de democraţie şi simbolurile acesteia, voi fi acolo", a precizat Despot pe Facebook.

“Flacăra” românilor continuă să ardă, să ardă tot ce a fost până acum, din dorinţa de schimbare. Printre protestele din ţară, inclusiv din Constanţa, preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat că este pregătit să poarte discuţii cu reprezentanţii societăţii civile. Prin urmare, tinerii au început deja să se gândească la nişte persoane, listele circulând pe internet. Pe lângă Tudor Chirilă, Dragoş Pătraru, Moise Guran, Cristi Danileţ, Răzvan Pascu, dar şi alţii, se află şi numele lui Adrian Despot, un erou nedeclarat, după cum spun românii. Însă, acesta consideră că nu are pregătirea necesară pentru aşa ceva. “Dragii mei, vă mulţumesc pentru susţinerea şi încrederea acordată. Vă înţeleg furia şi dorinţa de schimbare. Şi eu, la fel ca şi voi, sunt sătul de improvizaţii. Participarea mea în calitate de reprezentant la consultări nu ar fi decât o altă improvizaţie. Nu am nici pregătirea şi nici priceperea necesară pentru aşa ceva. Cu toţii suntem nemulţumiţi de lipsa de profesionalism de care au dat dovadă atât clasa politică cât şi marea majoritate a funcţionarilor publici. Haideţi să nu facem greşeala de a înlocui o serie de incompetenţi cu o altă serie de incompetenţi”, a scris Adi Despot pe pagina sa de Facebook. Amintim că artistul s-a aflat în clubul Colectiv în noaptea în care a izbucnit tragedia. Acesta a declarat în faţa procurorilor că trebuia să cânte alături de trupa Goodbye to Gravity, însă nu a mai apucat. A trecut şi el prin clipe cumplite. A căzut în dreptul uşii, a inhalat fum, dar a reuşit să se salveze. Dar nu a plecat. A ales să rămână şi să ajute, să care răniţii către ambulanţe, la fel cum mulţi alţi tineri au făcut. Ulterior, Adi Despot a ales să tacă. A postat doar că este bine şi atât, primele declaraţii fiind făcute în faţa procurorilor, la audieri, unde a relatat prin ce a trecut.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614