REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Adrian Despot: "Şi colegul meu de la Viţa de Vie a fost în Colectiv. Rănit, a dus cu maşina la spital mai multe persoane"

Adrian Despot: "Şi colegul meu de la Viţa de Vie a fost în Colectiv. Rănit, a dus cu maşina la spital mai multe persoane"

Replica API 5 noiembrie 2015 | 00:14 313

Artistul Adrian Despot s-a aflat în clubul Colectiv în noaptea în care a izbucnit tragedia. Acesta a declarat în faţa procurorilor că trebuia să cânte alături de trupa Goodbye to Gravity, însă nu a mai apucat. A trecut şi el prin clipe cumplite. A căzut în dreptul uşii, a inhalat fum, dar a reuşit să se salveze. Dar nu a plecat. A ales să rămână şi să ajute, să care răniţii către ambulanţe, la fel cum mulţi alţi tineri au făcut.

Ulterior, Adi Despot a ales să tacă. A postat doar că este bine şi atât, primele declaraţii fiind făcute în faţa procurorilor, la audieri, unde a relatat prin ce a trecut.

Însă, iată că în dimineaţa de miercuri, 4 noiembrie, acesta a postat pe pagina de Facebook: "Vă mulţumesc tuturor pentru mesaje, sunt copleşit de căldura şi numărul lor! Am să las şi eu unul aici. Sub influenţa evenimentelor petrecute, am uitat că a fost ziua prietenului şi colegului meu de la Viţa de Vie, Cezar Popescu. Cezar a fost şi el în Colectiv, este unul dintre supravieţuitori. Are arsuri de gradul 3 care se întind de pe palmă, pe braţ şi până pe jumătate din cap şi faţă, însă asta nu l-a oprit în acea seară să urce în maşină sa câţiva prieteni mai răniţi decât el şi să îi ducă direct la spital. Apoi s-a dus acasă şi a aşteptat până a doua zi la prânz pentru a se duce şi el la spital. A realizat dimensiunile dezastrului şi a considerat că el nu este o urgenţă. Dragul meu prieten, te iubesc şi te admir în egală măsură şi nici o înşiruire de cuvinte sau strângere în braţe nu va putea vreodată să îţi transmită cât de mult însemni pentru mine".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367