REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Adrian Minune și Calina Roman au petrecut împreună prin cluburile din Capitală

Adrian Minune și Calina Roman au petrecut împreună prin cluburile din Capitală

Replica API 1 martie 2021 | 00:00 1537

Și ce dacă este pandemie, Adrian Minune și Calina Roman petrec împreună de mama focului prin cluburile din Capitală. Asta după ce Poliția a oprit petrecerea privată la care participau, el în calitate de cântăreț, ea fiind una dintre invitați. Și pentru a vă demonstra că nu sunt doar vorbe în vânt, datorită celor mai tari paparazzi, cei de la SpyNews.ro, site-ul numărul unu de știri mondene din România, avem de prezentat și imagini de senzație cu cei doi împreună, dar totuși separați, scrie spynews.ro

Pe ei nimic nu îi ține departe de o porție zdravănă de distracție ca la carte. Fie că se ”rup” pe manele, fie că dau o tură prin cluburile de fițe din Capitală, se pare că Adrian Minune are aceleași gusturi cu ale Calinei Roman. Însă, pentru a nu vă induce în eroare, haideți să o începem cu începutul.

Potrivit imaginilor surprinse de paparazzii SpyNews.ro, Adrian Minune și Calina Roman s-au distrat pe cinste la un eveniment privat, mai exact la un botez, însă, petrecerea unde el cânta și ea dansa sub atenta privire a manelistului nu a ținut prea mult, căci un apel la 112 a pus totul pe pauză.

Botezul cu invitați care mai de care mai cunoscuți a avut loc la Palatul Mogoșoaia, acolo unde au ajuns și oamenii legii, după ce o persoană a dat în vileag faptul că regulile pandemiei nu sunt pentru toată lumea. Însă, chiar și așa, cu programul încheiat mult prea devreme, Adrian Minune și-a luat oamenii și a dat fuga în București, lucru pe care l-a făcut și Calina Roman însoțită de Diana Gureșoaie.

Adrian Minune și Calina Roman au petrecut împreună prin cluburile din Capitală

Cea care a fost mai rapidă a fost frumoasă blondină și prietena sa, care au ajuns imediat la un club de fițe din Capitală, acolo unde accesul se face doar pe baza notorietății. Însă, la scurt timp, după aproximativ treizeci de minune, la ușa aceluiași local, nu mare ne-a fost mirarea să observăm că și celebrul manelist însoțit de câțiva prieteni și-a făcut apariția, căci distracția în compania blondinei pare a fi una mai savuroasă. Se pare că nu destinul i-a adus împreună în aceleași loc, ci au ajuns la același club din aceeași dorință.

Timp de mai bine de două ore, cei doi și prietenii lor s-au distrat și au savurat cele mai fine băuturi, dar tot nu s-au săturat încât să pornească spre casă, astfel că venim cu noi detalii, chiar dacă ei au încercat să ne fenteze cu implicarea prietenilor în cadru.

Adrian Minune și Calina Roman, separați, dar împreună

Astfel că, dacă până acum manelistul era surprins prin oraș alături de amanta sa, acum îl avem în prim-plan pe Minune într-o altă ipostază, una care lasă loc interpretărilor, dacă nu am pune la socoteală și compania prietenilor îl ajută foarte mult.

Așa cum vă spuneam nici Calina și nici Adrian nu au plecat spre casă, ci pe rând, au părăsit localul de fițe pentru a nu fi surprinși împreună. Prima fiind nepoata lui Petre Roman, alături de Dianei Gureșoaie și a altui amic, urmată bineînțeles de tatăl lui Karmen Simionescu și amicii săi. Însă, chiar dacă și de această dată au plecat separați, la final, tot împreună au ajuns și în cea de-a doua locație, acolo unde, bineînțeles, și-au făcut apariția pe rând, dar s-au distrat unul în compania celuilalt.

Ei bine, dacă vă întrebați unde anume au mai putut petrece la miezul nopții, vă spunem că a fost de ajuns doar să traverseze, căci acolo îi aștepta un club de lăutari, unde distracția era promisă până în zorii zilei.

Așa cum era de așteptat, când muzica e bună și când ai prietenii aproape, te lași dus de val, lucru pe care l-au făcut și cei doi, căci abia în jurul orei patru dimineața Calina Roman, toată un zâmbet, semn că i-a priit seara petrecută prin cluburi cu Adi Minune, Diana Gureșoaie și amicul lor au părăsit locacul cu lăutari. Însă, nu aceleași lucru a făcut și manelistul, căci pentru a nu pleca în același timp cu blondina club, acesta a ales să mai petreacă puțin, abia apoi făcând și el cale întoarsă către casă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe pitic il stiu .Cine e individa ?
5
0
sunt vanate la colturi de strada si ridicate in media ...grup, cantaretii manelisti fac orice sa mai prinda cativa banuti , e criza , bate vantul , frunzele uscate!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218