REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Adrian Nartea, fugărit de polițiști înarmați pe străzile din Istanbul!

Adrian Nartea, fugărit de polițiști înarmați pe străzile din Istanbul!

Replica API 18 ianuarie 2022 | 00:00 1083

Serialul "Vlad" a ajuns la final la sfârșitul anului trecut, după patru sezoane și 52 de episoade care au ținut telespectatorii în fața micilor ecrane. Adrian Nartea a fost cel care a dat viață personajului Vlad Pop, un om de afaceri controversat, cu un trecut tumultos și o viață plină de evenimente neașteptate. Cum se simte actorul după ce a lăsat în urmă rolul care i-a marcat întreaga viață, nu doar cariera, scrie click.ro.

Timp de patru ani, Adrian Nartea a fost implicat într-un proiect care i-a schimbat viața, după cum recunoaște chiar el. Actorul a muncit enorm pentru a fi credibil în rolul lui Vlad și, după încheierea filmărilor, se consideră mai bogat nu din punct de vedere financiar, ci spiritual. Adrian Nartea a alegat prietenii pe platoul de filmare și a ajuns să lucreze cu oameni de la care "a furat meserie", potrivit propriilor spuse.

Invitat la podcastul " Vin de-o poveste", Adrian Nartea a vorbit despre rolul care a avut un impact atât de mare asupra sa, dar și despre mai multe întâmplări.

Adrian Nartea a povestit un episod mai puțin știut în care a fost implicat. Actorul a fost urmărit de polițiști în Turcia, în timpul unor filmări. Actorul filma în Istanbul, un ultim cadru, atunci când polițiștii au fost alarmați de prezența armelor de pe platou și au început o urmărire!

"Filmam de sus, un cadru larg să se vadă geografia locului, așa cum se face. La filmări, se ascunde de pe platou tot ce ține de camere. Acțiunea era în felul următor: Eu mă duceam să mă întâlnesc cu unii, oamenii lui Iordache mă ținteau, trăgeau după mine. Mă aplec, scot pistolul, după mine încep să alerge doi băieți care erau actori turci....Scot pistolul, ditamai pistolul, intrăm într-un turnuleț care era afară, iar după noi au început să alerge doi polițiști sub acoperire. Au văzut treaba asta și ne-au legitimat. Noi am început să țipăm că suntem actori. Ca să nu mai spun că au existat și turiști care se speriau, credeau că suntem terorișți, a povestit Adrian Nartea.

Adrian a declarat că se simte norocos pentru faptul că a avut ocazia de a juca alături de actori importanți de la care a putut învăța meserie. Faptul că s-a aflat pe același platou de filmare cu Andrei Aradtis și Monica Bârlădeanu reprezintă o onoare pentru Adrian.

Rolul din serialul devenit fenomen nu i-a adus doar beneficii lui Adrian Nartea. Actorul a trebuit să facă față presiunii și faptului că viața sa personală s-a transformat, peste noapte, într-un subiect de interes. Nu de puține ori a fost abordat pe stradă de fani înfocați!

Adrian Nartea s-a confruntat cu probleme grave de sănătate

În urmă cu câteva luni, Adrian Nartea a fost invitat și la podcastul lui Cătălin Măruță. Atunci, Adrian a făcut o serie de dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat. El a menționat că, cu mai mulți ani în urmă, viața i-a fost pusă în pericol despre o problemă serioasă de sănătate. O tumoare la cap, care creștea pe teaca nervilor i-a amenințat viața, însă medicii din străinătate au făcut toate eforturile pentru a-l salva. A suferit două intervenții chirurgicale și a avut nevoie de luni bune de recuperare, iar în prezent este complet vindecat, iar cumpăna prin care a trecut reprezintă doar o amintire neplăcută.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614