REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Adrian Năstase

Adrian Năstase

Replica API 2 ianuarie 2018 | 00:00 297

Fostul premier Adrian Năstase e... pe val, din nou vedetă! După ce s-a scris că i-a luat foc cabana de la munte, Năstase a revenit în atenţia opiniei publice, de data asta în ipostaze de petrecere, cu ocazia Revelionului! Mâine-poimâine, aflăm şi că revine în politică şi că-şi revendică partidul şi funcţia de premier!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si daca ar reveni ce? Este o valoare politica, diplomatica un om de cultura. In afara de dl. Ion Iliescu, care iata s-a retras de cava vreme, dl. Adrian Nastase ar fi cel mai bun diplomat pe care Romania il are la momentul de fata. Asa ca da, as fi de acord sa devina prim ministru, dar nu prea are loc de Dragnea. Ce sa mai vorbim a dat gres de doua ori, va mai da si tot asa. Vai de noi, tot ce am castigat pana in acest moment s-a dus de rapa din cauza unui singur om care vrea sa conduca tot ceea ce nu se poate - iata rezultatele.
0
0
Ce de membrii cotizanti ai politicului partid al lui Kovesian
0
0
Executati borfasul si bastarzii ! Fara judecata !E o onoare prea mare!
3
1
regret sa te dezamagesc dar unde vezi tu sange la noi??toti la puscarie?care?Mazare-turist in madagascar,GHITA,turist,Bombonel,mai are putin si vreaP.M.Intreaga pleiada de infractori se plimba liberi!!Dragnea,hotul dovedit din fonduri europene vrea presedinte!
6
1
Un ratat , o gogomarla rapciugoasa , un nenorocit ordinar ! Jigodie ...
7
1
Vad pe aici postaci pe care Nastase si-ar sufla mucii...
1
7
Mai mare ca Basescu? Ma indoiesc. Si Helmuth Kohl a furat, dar nemtii se rsxpecta ca natie. Nu l au bagat in puscarie. Noi balcanici: cat mai mult sange, toti la puscarie, ce conteaza ca nu sunt probe. Dar fluturam lozinca cu statul de drept si independenta justitiei.
4
4
Bombonel - cel mai mare hot din istoria romaniei !
13
3
Acest individ are tot felul de Hotii in capului si duce prostimea in eroare,ca noi romani suntem ortodoxisi credinciosi hotii si mincinosi.
9
4
dupa ce parnaiasii si condamnatii vor avea dreptul sa si candideze el de ce nu???va dati seama la ce nivel de finete ar aduce don profesor jaful???
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218