REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Adrian Năstase: Liviu Dragnea a fost pedepsit și din afară

Adrian Năstase: Liviu Dragnea a fost pedepsit și din afară

Replica API 10 august 2020 | 00:00 1503

Fostul premier Adrian Năstase a declarat, la Antena 3, în contextul unei discuții despre „patriotism economic” versus lipsa oricăror politici naționaliste: „Dragnea a exagerat în sens invers, cred că a fost pedepsit și dinăuntru și din afară”.

Adrian Năstase

Întrebat cine l-a pedepsit pe fostul lider PSD Liviu Dragnea pentru politicile naționaliste promovate, Năstase a răspuns: „Încerc să țin unele din informațiile mele pentru un jurnal viitor”.

Anterior, Năstase a salutat faptul că în proiectul politic cu care se prezintă Marcel Ciolacu la Congresul PSD apare ideea de „Patriotism economic”. Fostul premier a spus că el a venit cu ideea, cu mai mulți ani în urmă, scrie stiripesurse.ro.

„PATRIOTISM ECONOMIC prin susținerea politicilor publice care să protejeze economia națională, pe angajații români; prin susținerea și promovarea intereselor agenților economici care produc în România și contribuie la dezvoltarea economică, la crearea de locuri de muncă și la creșterea veniturilor bugetului de stat; prin acțiuni ferme împotriva jefuirii resurselor naționale”, a scris Marcel Ciolacu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare pacat ca nu te-ai sinucis!
6
1
ca si tine,ati distrus tara,ati furat banii si acum dati sfaturi.nenoro,nu mai moro odata in chinuri,sa dai bamii la doctori???
5
2
Ai dracu banditi,au vandut tot ce avea tara mai bun pe spaga,au furat lacuri,paduri si alte bogatii naturale pe care le avea Romania,au furat bani de paine de la orfani,acum sunt multimilionari in euro sau dolari,dar ei sunt nevinovati au ajuns in puscarie "fara sa se atinga nimeni de ce au adunat cu spor si sarg"pentru ca sunt niste victime ale conspiratiei mondiale si a celei nationale.
8
1
Javra de ce nu zici ca esti securist.. de ce nu zici ca ai vandut toata tara asta ? Padurile gazele rosia montanta.. ai vandut tot la rusii de securist ce esti.. spune cate sute de milioane de euro ai prin bancile din afara.. securist ordinar
9
1
si pe mine m-au pedepsit tot din afara inauntru, din afara inauntru, din afara inauntru la dusuri
8
0
scuze de ce nu spui tie frica spune bancile straine si firmele care si -au umplut buzunarele de la PNL cei de la metrou nu tipau pe gratis
5
8
dupa ce ai vandut toate fabricile si combinatele la fier vechi, ai inventat patriotismul economic? Mars la cotet!
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920