REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Adrian Papahagi: Emil Boc ar fi în prima linie pentru prezidenţiale, alături de MRU şi Macovei

Adrian Papahagi: Emil Boc ar fi în prima linie pentru prezidenţiale, alături de MRU şi Macovei

Replica API 12 ianuarie 2013 | 00:00 232

Adrian Papahagi a declarat vineri seara la B1 Tv că nu crede că Emil Boc va candida la prezidenţialele din 2014, dar totodată, în opinia lui primarul Clujului ar fi unul dintre cei care sunt ,,în prima linie" pentru această funcţie, alături de Mihai Răzvan Ungureanu şi Monica Macovei.

Fiind întrebat dacă Boc ar vrea să candideze la prezidenţiale, democrat-liberalul a spus că ,,nu crede". ,, Nu cred, dar este unul dintre cei care sunt până la urmă în prima linie pentru asta, alături de Ungureanu ( Mihai Răzvan Ungureanu n.r.), alături zic eu şi de Monica Macovei. Nu cred că ducem lipsă de oameni. Pentru mine şi Boc şi Ungureanu sunt oameni foarte valabili şi cred că putem să mergem cu ei mai departe. Ar fi cea mai mare prostie să îi subminăm noi", a fost răspunsul lui.

Papahagi a mai spus că că ar fi ,,o prostie" ca ARD să fie ,,aruncată la gunoi" după alegerile parlamentare, având în vedere că a fost doar o alianţă electorală, iar în opinia lui PDL ar trebui să aibă ,,rapid" un Congres lămuritor.

,,ARD a fost o alianţă electorală. Eu cred că totuşi ar fi o prostie să o aruncăm la gunoi acum pentru că s-au terminat alegerile. Hai să vedem în ce formă poate continua această întâlnire utilă, cred eu. Noi cam pierdem timpul în acest moment. Eu cred că totuşi PDL ar trebui să aibă rapid un Congres, şi aici mă raliez opiniei lui Sever Voinescu care a fost criticat pe nedrept şi a lui Cristi Preda, şi a altora. Cred că trebuie să avem rapid un Congres lămuritor, să vedem cu ce conducere mergem înainte şi mai ales ce plan avem", a precizat el.

Democrat-liberalul a susţinut că priorităţile dreptei în următoarea perioadă ar trebui să fi revenirea la un scor de 20-25% la europarlamentare şi să dea un candidat la prezidenţiale.

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218