REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ADRIAN POLEC vrea și el un BLOC cu 8 etaje în Mamaia

ADRIAN POLEC vrea și el un BLOC cu 8 etaje în Mamaia

Replica API 22 septembrie 2021 | 01:32 2899

Grupul hotelier APX, controlat de Adrian Polec, și-a arătat intenția de a ridica un imobil cu destinația de locuințe colective, imobil ce ar urma să aibă regimul de înălțime P+8E în stațiunea Mamaia, în aproprierea hotelului Iaki. Doar că, pentru a putea începe construcția, PUD-ul elaborat de Adrian Polec trebuie să treacă și prin mâna Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism din cadrul Primăriei Constanța.

Adrian Polec, foto: zf.ro

Adrian Polec, și-a arătat intenția de a ridica un imobil cu 8 etaje în stațiunea Mamaia, în zona hotelului Iaki. Demersurile afaceristului au început în anul 2017, atunci când municipalitatea i-a oferit un certificat de urbanism pentru „Construire imobil P+8E+Terasa circulabilă cu destinația de locuințe colective”. La o diferență de trei ani, mai exact, în decembrie 2020, Polec a elaborate un Plan Urbanistic de Detaliu, care propune, în principal, să rezolve problema de realizare a accesului carosabil și pietonal pe amplasament ținând cont de specificul loturilor învecinate și regimului juridic ale acestora, fără să modifice reglementările existente pe terenul generator PUD, stabilite prin PUZ.

Terenul pe care se dorește construirea imobilului este situat în stațiunea Mamaia, careul 52, Lot 2, în apropierea hotelului Iaki, și are o suprafață de 504.000 metri pătrați. Proprietara terenului este Iulia Cristina Mihart, grevat de sarcini în favoarea S.C. APX Immo Property S.R.L. Terenul prezintă o interdicție temporară de construire, până la aprobarea unui PUD conform legii, pentru solicitările care nu se încadrează în reglementările aprobate referitoare la amplasarea construcțiilor față de limitele laterale și posterioare ale terenului.

PUD-ul lui Polec trebuie să treacă de Comisia tehnică de urbanism

Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism se va întruni vineri, 1 octombrie a.c., la ora 12:00, în sala de ședințe ,,Remus Opreanu”, având pe ordinea de zi un număr de 20 de proiecte, printre care și proiectul societății APX IMMO Property SRL. PUD-ul elaborat de Adrian Polec trebuie să treacă de Comisia tehnică pentru a ajunge și la avizul arhitectului șef.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Spala banii, ce pretentii ai la o tara de rahat in care seful ANAF ESTE jefuit de 500.000 euro in timp ce era in vacanta in thailanda.Asa natie asa conducatori asa autoritati.Halal sa ne fie.
0
0
Sper sa reusesc si eu sa-mi cumpar o pereche de pantofi.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614