REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Joi, 11 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6696
12.2° Constanța Joi, 11 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6696
 

Adrian Săftoiu dinamitează mandatele fostului preşedinte: BĂSESCU ASCULTA personal telefoane!

Adrian Săftoiu dinamitează mandatele fostului preşedinte: BĂSESCU ASCULTA personal telefoane!

Replica API 3 februarie 2016 | 00:10 338

Cea mai dură acuzaţie la adresa fostului preşedinte Traian Băsescu vine de la Adriana Săftoiu, care a fost consiliera sa de comunicare pe durata primului mandat. Adriana Săftoiu a spus despre Traian Băsescu, nici mai mult, nici mai puţin decât că el personal asculta telefoanele colaboratorilor săi.

Acuzaţie halucinantă la adresa lui Traian Băsescu! Adriana Săftoiu a publicat un text în care evocă o întâmplare din 2007, în urma căreia a primit confirmarea că Traian Băsescu ascultă personal telefoane.

Fostul consilier de presă al lui Traian Băsescu scrie că a primit un telefon într-o duminică de la un lider PD, care i se plângea de comportamentul lui Traian Băsescu. Ea a aflat ulterior chiar de la Traian Băsescu faptul că această convorbire i-a fost ascultată, chiar dacă fostul preşedinte a încercat o explicaţie legală.

"În acea duminică, un membru PD, acum membru PNL, coleg cu mine, m-a sunat să mi se plângă de atmosfera dezolantă din PD, de îngrijorarea lor că Traian Băsescu refuză să mai comunice cu ei şi a continuat câteva minute bune în aceeaşi notă plângăcios-disperată. La un moment dat, convorbirea s-a întrerupt brusc. Nu mai ştiu exact cine a sunat înapoi, cert e că s-a încheiat discuţia cu remarca mea. I-am spus acelui membru PD că nu prea e treaba mea să mediez relaţia şi că oricum nu aş avea cum să îi ajut, pentru că Traian Băsescu este dominat de singura lui colaboratoare, Elena Udrea. A doua zi, Traian Băsescu mi-a reproşat exact acest cuvânt: a domina. Cum mi-am permis să spun asta?", a scris Adriana Săftoiu, potrivit RTv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
496172040
5/49
10333272234
joker
331819251016