REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Adrian Stan

Adrian Stan

Replica API 5 august 2020 | 00:00 2009

Adrian Stan stă ca pe ace... PSD-ul este indecis, nu știe dacă să- i dea credit in cursa pentru Primăria Techirghiol sau să neargă pe mâna altuia mai... fără antecedente pebale.

Căci asta îi stă in cale fostului edil până la scaunul pe care l-a mai ocupat, cândva.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lasate, ca iulika e pe cai mari, asa bou cum e el, nare adversari, tu esti un spagar si prost si ordinar, ordinar ca mai vrei odata...
2
2
Noi psd-ul dorim sa va mai fraierim inca o data la alegeri. Avem de partea noastra toti penalii si javrele din politica. Avem doua solutiii pentru viitorul tarii: legea desfiintarii puscariilor si abrogarea codului penal pentru tot ceea ce inseamna furt, frauda, camatarie si altele. Politia si SRI va fi inlocuita ,iar daca nu condusa de interlopi, ei sunt mai eficienti si nu vor pensii nesimtite de la stat. Votati-ne, nu aveti nimic de pierdut. Doar noi castigam.
1
4
slincu adriana muye muye lui traian de pe facebook sugaci jegos si muye tehcirghiol necezurat
2
1
cretinu asta de stan declara intrun interviu ca cica ceea ce a facut el acuma, acu 100 de ani sar fi numit comision. asa si acuma ce mai vrei? alte comisioane ma javra de om ce esti, can locu tau as fi disparut din tekergheol, asa cum ii pocesti tu numele, ai venit plin de aere cu un golf cu nr de sibiu si te umflai in pene ca era socrutu mare tzagar... na ca tiai loato, cu cremele alea inventate ai supravietuit la bulau, da mi se pare ca a inceput sati placa, mai vrei la bulau, acolo... cine sio cauta, va fi servit. hai siktir turnator ordinar ce esti!
7
1
AGARICIUL ASTA BALBAIT DUPA CE CA A RECUNOSCUT CU NONSALANTA CA-I SPAGAR E UN MONUMENT DE PROSTIE. OM MAI PROST CA ASTA NU-MI IMAGINEZ CA POATE EXISTA. SI A MAI SI CONDUS PRIMARIA NUMAI CU CEI 2 NEURONI AI LUI DINTRE CARE UNUL I-A MURIT IN PUSCARIE. ACUM, CU SINGURUL NEURON CARE I-A MAI RAMAS VREA SA CONDUCA DIN NOU PRIMARIA TECHIRGHIOL. PANA LA URMA ORICE E POSIBIL, CA DOAR E GINERE DE FOST MILITIAN COMUNIST CATARAT PE AVEREA SI PILELE SOCRULUI. TRAIASCA NEA CIORIIA SI FAMILIONUL LUI DE PADUCHI PROFITORI!
12
1
soceanu e un hot neprins, stan e un hot dovedit, a si recunoscut, de ce nu se duce la munca putoarea asta securista de stan? Mars la munca nemernicule, cica a inventat creme, pai ti or fi trebuit la puscarie acolo, ca sa fie mai unsa... Strici afacerea copilului animalule, cine cumpara creme inventate de un handicapat hot care s a lasat prins? Huooo!
10
2
uitativa atent cit costa o banca un cos de gunoi cit da la salubritate cit a dat Soceanu pe platoul din fata pubului as atraga clienti dar si ca isi bate joc cu PNLsi PSD de cetateni le sparge orasul si osa il lase asa spart ca gaze decit si -a luat comisionul si nu osa vada cetateni asa ceva decit peste 2 ani si a mai facut un parc de 1000000de euro bani bagati degeaba asa se poarta la Techirghiol si nu intervine nimeni atentie cetateni pe cine votati
7
1
Cum romanii la nivel de mase sunt doar ceva care balteste,normal ca cei propusi pentru candidaturi sa vina nu din randurile romanilor cinstiti si gospogari,ci din randurile tupeistilor din partide votate fara judecata tot de baltitorii romani. Nu se schimba nimic in ciorba, daca ai aceleasi ingrediente.Ce daca vine PSD sau PNL sau peleme cu oricine? Un candidat independent valoros nu poate fi ales de popor? Poate,daca e popor activ,nu labar adormit si las.
6
0
Muie PSD. Pleaca ba hotule la puscarie.
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218