REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Adrian Stan

Adrian Stan

Replica API 14 august 2020 | 00:00 1650

Adrian Stan și-a găsit culcuș în ”casa” PMP, după ce PSD l-a dat deoparte în cursa pentru alegerile locale.

Că e PSD, că e PMP sau alt partid, îi este totuna pentru a-și atinge scopul: acela de a ajunge din nou la primărie. Și, uite așa se mai înscrie unul pe lista traseiștilor politici!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Psd-ul la intelegere cu PNL-ul a vrut defapt sa-i blocheze accesul la candidatura, caci nu degeaba a fost la inceperea sapaturilor pentru gaze si Tutuianu si Moga sa il ridice in slavi pe Soceanu. El conform presei era cadidatul PMP si cred ca cele doua mari partide daca nu au reusit sa-l stearga din optiunile celor ce stiu de CAPCANA INTINSA de "prietenii" lui in 2015 au incercat sa-l atraga intr-o alta capcana. Multi stiu ca cei pe car ii promovase in PNL au fost si cei ce au aranjat flagrantul. Daca nu era asa era dupa gratii si MITUITORUL. Techirghiolenii cunosc adevarul.
4
3
bai stane, ai furat pana te-au prins si acum mai vrei, este? a inceput sa-ti placa la bulau, ca doar esti inventator de creme, este? da la munca de ce nu te duci tu ma trantorule? putoare hoata ce esti!
5
4
Cum nici un angajator serios nu ar angaja asemenea personaje sa le plateasca salarii pe nepriceperea generala la nimic,ramane ca in politica sa se aciueze tot ce nu are valoare sociala. Din pacate,romanasii ii legitimeaza prin vot si asa avem nepriceputi ,ticalosi,raufacatori si alte dubiosenii de personaje care ajung sa faca legi,sa ne conduca spre mama dracului . Poporul ar trebui sa fie marele ,,angajator'' si sa concedieze aceste forme de viata,sa le trimita sa se califice dracului in ceva folositor lor si neamului ,iar in loc sa alegem doar elite pe bune,nu aled' numaru' unu de tip manea.
5
0
Eu il votez cu buna credinta intr-un partid si la sfarsitul mandatului il gasesc in alt partid, fara sa ma intrebe.Vointa mea conteaza numai atunci cand l-am votat nu si cand pleaca la alt partid.Unul d-asta ma baga in PSD,in PMP sau in PNL fara sa ma intrebe.Numai ce vrea el conteaza .Sictir cu legea voastra electorala ! O lege pentru escroci facuta de alti escroci.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218