REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Adrian Streinu-Cercel, pe lista PSD la parlamentare?

Adrian Streinu-Cercel, pe lista PSD la parlamentare?

Replica API 18 octombrie 2020 | 12:04 1962

Managerului Institutului Național de Boli Infecțioase “Matei Balș”, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, este dorit de PSD pe lista formațiunii pentru alegerile parlamentare, spun surse din partid.

Adrian Streinu-Cercel

Social-democrații sunt dispuși să-i ofere medicului un loc fruntaș pe lista candidaților la Senat, în București, listă care va fi deschisă de Gabriela Firea, scrie stiripesurse.ro.

Reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila, a fost deja cooptat de PSD pentru parlamentare si va deschide, cel mai probabil, lista la Camera Deputatilor în București.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de aia care nu cred in covid pun pe liste unul care trateaza covid ? Cred ca s-au imbatat ambele parti, cu apa rece.
0
0
Handicapatii din Navodari au votat cu pisideul.Primarul se vaita ca nu l-au votat tinerii dar nu se plange ca este votat doar de banditii si asistatii sociali protejati de acest partid.
0
0
psd te mai voteaza mama de la groapa cu individul asta care vroia sa ne ia bunicii
0
0
mesaj de la voicu : QED!!!
0
0
Ciuma Rosie e ca un magnet pentru toti sarlatanii. Ca parlamentari viseaza la pesiile speciale. Nu le ajunge spaga luata prin spitale.
6
1
dupa o viata de ligau pesedist trebuie sa urci pe culmile lingerii de cacat pesedeu ca cercelul ! La fel cum faci si tu da-ti-as muie cu cacat !!!
8
1
Dupa o viata de invatat,de munca si perfectionare zilnica,omul ajunge sa fie improscat cu noroi de unele excremente ca cei de mai jos si sigur de alte exscremente propagandiste ale regimului odios .Sa fii valoros si sa intri in politica romaneasca? De ce? Romanilor le place cacatul in care inoata zilnic,gunoiul ridicat la nivel de virtute si maneaua. Romanii chiar merita sa fie condusi de forme de viata ca cele aflate azi la conducere,nimic mai bun. Asta pentru ca romanii in general nu inteleg ce si cum e cu libertatea si democratia,ei vor sa linga mereu un cur ,sa fie liberi doar la hotii .
2
6
Adrian Streinu-Cercel a fost FSNist,PDSRist si PSDist dintotdeauna,acum doar si-a oficializat relatia cu partidul lui Ion Iliescu pentru ca dragostea fata de Partdul Comunist Roman rebotezat dupa lovitura de stat din 1989 nu sta intr-un carnet de membru.
8
0
inca un prost doctor pesedist,alaturi de rafila si astarastoaie,in partidul hotilor,tilhatilor si a incultilor!felicitari dottore,s.a vazut de la inceputul crizei din declaratii ca esti pesedist,si din mentinerea in functie sefa ati a unei incompetente!
7
3
surprinzator, greu de inteles astfel de decizii- consider ca la mijloc nu poate fi decat un factor financiar si punct.Insa sa alegi exact partidul care era pe punctul de a scoate Romania din UE estegreu de inteles.Pe PSD il inteleg, se leaga cu dintii de orice, se folosesc de persoane care, pana la miscarea aceasta, aveau o oarecare credibilitate-aici ma refer si la dl Rafila- considera ca sunt aducatori de voturi. Ma indoiesc, mai rau au inrait poporul
6
4
Va fi coleg cu Fagadau. Onorabil, ce plm.
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218