REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Adrian Tinca va fi adus în țară săptămâna viitoare!

Adrian Tinca va fi adus în țară săptămâna viitoare!

Replica API 2 martie 2017 | 15:13 338

Decesul fulgerător, total neașteptat al fostului rugbyst Adrian Tinca, a îndoliat lumea rugby-ului românesc. Fostul internațional, care la 9 ianuarie împlinise 50 de ani, a decedat miercuri după-amiază în Franța, la Castres, unde ajunsese în cursul aceleiași zile, într-un cantonament cu echipa de juniori U16 de la Cleopatra Constanța. Aflat tot în Franța, celălalt antrenor din delegația constănțeană, Victor Bezușcu, ne-a relatat că fostul campion al României cu Farul Constanța a suferit cel mai probabil un infarct, acesta fiind diagnosticul preliminar al medicilor. „În acest moment este la Spitalul din Toulouse, unde urmează să i se facă autopsia. Apoi trebuie ca o rudă de gradul unu să vină pentru a semna documentele de ieșire. Cel mai probabil va veni sora sa din Canada. Ulterior vom depune actele la ambasadă pentru repatriere și sperăm ca procedura să fie urgentată cât mai mult. Însă, ținând cont că urmează weekend-ul, cel mai probabil va fi adus în țară săptămâna viitoare“, a declarat Victor Bezușcu pentru cotidianul Replica. Acesta a mai mărturisit că medicii, chemați miercuri la fața locului, au încercat să îl readucă la viață, dar fără succes. „Când m-am dus în camera lui să văd ce face și l-am găsit căzut în baie, am sunat imediat la salvare. Nu știu dacă mai trăia sau nu. Medicii sosiți l-au resuscitat timp de 30-40 de minute, dar fără succes din păcate“ a mai spus antrenorul constănțean.

Sorin TEODOREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat de el... A fost un mare sportiv, bineinteles batjocorit si obligat sa traiasca de la o zi la alta in tara cu al carei steag a jucat pe piept. RIP
0
0
Pacat!Un mare rugbist al Farului, un om f. modest, cu bun simt. Nu-mi vine sa cred, cati rugbisti de la Farul au decedat de tineri.
2
0
Dumnezeu sa te ierte odihnestete in pace
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614