REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Adrian Titieni, distrus după ce şi-a văzut fosta nevastă sărutându-se cu Alexandru Papadopol

Adrian Titieni, distrus după ce şi-a văzut fosta nevastă sărutându-se cu Alexandru Papadopol

Replica API 21 august 2019 | 00:00 1582

Povestea de amor dintre Adriana Irimescu, fostă Titieni, şi Alexandru Papadopol face victime colaterale. După ce Ioana Ginghină s-a arătat extrem de supărată văzându-şi fostul soţ în mari tandreţuri cu o colegă de breaslă, iată că Adrian Titieni este cel mai afectat din acest patrulater amoros. ”Sunt distrus, îmi pare rău pentru copii”, s-ar fi plâns acesta unor prieteni.

După 20 de ani de căsnicie, Adriana şi Adrian Titieni au divorţat anul trecut. Ea a revenit la numele de Irimescu, iar evenimentul s-a desfăşurat într-un mod extrem de discret, tocmai pentru că Titieni şi-a dorit să nu fie afectaţi copiii lor, Ariadna (19 ani) şi Marc (20 de ani).

Decizia despărţirii nu i-a aparţinut lui, ci fostei sale soţii care odinioară declara că doar moartea o va despărţi de bărbatul care a şcolit-o şi a îndrumat-o pe calea actoriei. Chiar dacă a încercat să fie mai preocupat de cariera sa pentru a uita de divorţ, Titieni nu a reuşit pe deplin să se resemneze.

Ba, din contră, zilele trecute acesta a simţit că primeşte un cuţit fix în inimă când l-au sunat prietenii să îi spună ”vezi că fosta ta nevastă se pupă cu Papadopol în faţa blocului”. Nu s-a gândit neapărat la el, ci la cei doi copii pe care îi au împreună şi la ruşinea că cei din breaslă vorbesc pe la colţuri.

Cu sufletul înfrânt, acesta abia a putut privi imaginile în care Adriana şi, cel pe care îl şcoleşte să îşi ia doctoratul, Alexandru Papadopol, se comportă ca doi adolescenţi, în văzul lumii. ”Adi este distrus. Nu se gândea nici o clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă, de la omul cu care joacă în aceeaşi piesă de trei ani. Este foarte afectat şi se gândeşte la copii. El este un tip foarte discret, mereu şi-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie, avea un calm deosebit şi masca orice necaz. Fix aşa face şi acum, preferă să nu vorbească despre situaţia asta, însă este dărâmat”, au declarat surse din anturajul actorului şi regizorului Adrian Titieni.

Aceleaşi surse au povestit că cei patru protagonişti ai telenovelei de faţă au fost întâi de toate amici foarte buni. Colegi de scenă, ei mergeau împreună şi în turnee, vacanţe şi se vizitau. Cam pe modelul Borcea-Boureanu. Prieteni de familie, până când Borcea s-a îndrăgostit de Pelinel. Aşa şi în cazul cuplului Titieni-Papadopol.

Piesa ”O spovedanie” în care AdrianTitieni şi Alexandru Papadopol joacă împreună de trei ani, şi care urma să aibă reprezentaţie în septembrie, s-ar putea să sufere anumite modificări în ceea ce priveşte componenţa. ”Adrian nu vrea să stea faţă în faţă, pe aceeaşi scenă cu Alexandru Papadopol, cel pe care l-a ajutat atât de mult. Papadopol putea să se uite la orice femeie, dar nu la a lui Titieni. Fix pe ea o găsise de bună. Păcat că nu a gândit bărbăteşte şi cu demnitate nici o clipă. Probabil că nu vor mai fi colegi în această piesă de teatru”, a mai spus aceeaşi sursă.

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină

Și Ioana Ginghină a rămas uimită după ce a văzut pozele în care fostul soț Alexandru Papadopol se îmbrățișează pătimaș cu Adriana Ttitieni. Aceasta a fost deranjată că scena s-a petrecut în public, iar fiica lor ar putea vedea aceste fotografii. ”La un moment dat, oricum ar fi apărut, că e la unul, că e la altul, la un moment dat apărea cineva. Dar să nu fie atât de public şi să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public. Doar că eu asta aş fi vrut, şi de la mine am pretenţia să nu fie pe stradă, în locuri publice, deoarece copiii sunt răi la şcoală. Internetul le este la îndemână, nu trebuie să le spună părinţii acasă“, a precizat Ioana Ginghină pentru Antena Stars.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa se intampla daca n ai dosarul...n ai stiut ce poama ai la usa?Daca nu i bagi in gat sa se inece? ele vor sa geama cand il sug...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920