REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Adrian Țuțuianu, dezbrăcat de funcții - PSD îi ia postul de vicepreședinte al Senatului

Adrian Țuțuianu, dezbrăcat de funcții - PSD îi ia postul de vicepreședinte al Senatului

Replica API 22 noiembrie 2018 | 00:22 334

Adrian Țuțuianu a fost revocat din funcția de membru al Biroului Permanent și vicepreședinte al Senatului, ca urmare a excluderii acestuia din PSD. Senatorii l-au numit în funcția de vicepreședinte pe social-democratul Șerban Valeca, conform Mediafax.

„Constatarea încetării de drept a statutului de membru al Biroului Permanent și de vicepreședinte al domnului senator Adrian Țuțuianu, ca urmare a retragerii sprijinului politic. Luăm act de această solicitare și urmează să ne exprimăm votul”, a spus președintele de ședință, Claudiu Manda, în plen.

Senatorii au votat revocarea lui Adrian Țuțuianu din funcția de vicepreședinte, 53 fiind „pentru” revocare, 9 senatori „împotrivă” și 14 s-au abținut de la vot.

De asemenea, senatorii l-au numit în funcția de vicepreședinte al forului superior pe Șerban Valeca, la propunerea PSD.

„Grupul parlamentar PSD îl propune pe domnul Valeca Şerban Valeca pentru funcția de vicepreședinte al Senatului”, a anunțat viceliderul PSD Roxana Pațurcă în plen.

Șerban Valeca a fost numit în funcție cu 67 de voturi „pentru”, 6 voturi „împotrivă” și 6 abțineri.

Votul a fost secret, electronic.

Pe 5 noiembrie, Consiliul Executiv al PSD a votat pentru excluderea din partid a lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
UE, PE, Rezolutiile date si MCV-ul pentru indreptarea RO pe drumul UE, sigur ca nu sunt deloc bune pentru Romania si pentru Romanii cinstiti dar, atunci cand ai un asa guvern cu asa PM ca matrosca docila veorica care, cu totii stim ca face tot ce-i spune si ce vrea dracnea, un penal condamnat definitiv care-i sta mintea numai la prostii si vedem cu totii ce legi fac astia, de parca am fi o tara de HOTI! In concluzie, UE iubeste Ro si pe Romani, pe HOTI, NU. Asta sa intelegem cu totii sis a nu ne mai lasam incalecati de HOTI. Timpul va trece si ne va fi rusine c-am stat nepasatori in timp ce as
3
1
Unul mai rational era si pe ala l-au mazilit. Toti stau cu frica-n san, sunt pisati in pantaloni si-l pupa-n cur pe Dragnea asa cum face Codrin Stefanescu fost PRM care era dusmanul PSD-ului,
4
0
Incredibil, ce poate face DIABOLICUL Dragnea si acolitii lui !?
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218