REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Adrian Țuțuianu pune paie pe foc în războiul Iohannis-Guvern: 'Dragnea nu are curaj să-i spună Olguței Vasilescu că renunță la nominalizarea ei'

Adrian Țuțuianu pune paie pe foc în războiul Iohannis-Guvern: 'Dragnea nu are curaj să-i spună Olguței Vasilescu că renunță la nominalizarea ei'

Replica API 11 februarie 2019 | 08:22 253

Senatorul Adrian Țuțuianu, care s-a înscris recent în Pro România, spune că soluția pentru numirea miniștrilor în Guvern ar fi ca PSD să nominalizeze o altă persoană în locul Liei Olguța Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltării.

„Nu te poți juca la nesfârșit propunând aceeași persoană”, a spus Adrian Țuțuianu la Digi24.

Pe de altă parte, mai spune Adrian Țuțuianu, „Liviu Dragnea nu are curaj să-i spună Olguței Vasilescu că renunță la nominalizarea ei sau că nominalizează altă persoană”.

„Ambele părți implicate, și PSD și Klaus Iohannis, joacă din punct de vedere politic această numire. Dl Iohannis încearcă să-i aducă aproape pe cei care votează cu dânsul și să coalizeze cât mai mulți de pe zona dreapta a eșichierului politic.

PSD - și Liviu Dragnea personal are două interese aici: Pe de o parte, e foarte mulțumit că a scos-o pe Olguța Vasilescu din Guvern și i-a luat tribuna de unde se putea manifesta și putea să aibă o imagine mai bună decât are Dragnea și a doua situație, la momentul ăsta lui Dragnea îi convine să spună că președintele pune bețe în roate Guvernului”, a spus Adrian Țuțuianu la Jurnalul de seară.

Președintele Klaus Iohannis a înștiințat-o joi pe premierul Viorica Dăncilă, printr-o scrisoare, că a respins și a treia propunere de numire a Liei Olguța Vasilescu în funcția de ministru al Dezvoltării, motivând că nu are experiența necesară, a făcut declarații controversate și a avut presiuni asupra justiției.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parca nu erau destule panarame in guvern, astia vor s-o mai bage si pe Mulguta-tramvai cu orice pret...
3
2
Bai frate, cum dracu au trecut unii ca tine prin scoala??? Esti analfabet bai idiotule!
3
3
Corect! Are dreptate d-ul Tutuianu, nu te poti juca la nesfarsit, propunand aceasi persoana. Nu! Trebuie nominalizata alta persoana, un barbat capabil, profesionist, un bun specialist.... Nu mahalagioaica asta, de Vasilescu, care are atatea cartonase galbene si rosii. Ea stie si DE CE, daa.... !!
4
4
Asa sunt majoritattea romanilor tradatorii , Toti vreti respect dar va conportati mai rau ca salbaticii ! ! ANIMALELE au mai mult suflet in conparatie cu noi oamenii .! suntem niste Frustatii !
3
4
Mai tradatorule mars la cacat.
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367