REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PSD: 'Ne înjură lumea pe stradă din cauza lui Dragnea. NU e normal să avem un lider de partid care nu poate ieși printre oameni'

Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PSD: 'Ne înjură lumea pe stradă din cauza lui Dragnea. NU e normal să avem un lider de partid care nu poate ieși printre oameni'

Replica API 12 octombrie 2018 | 00:13 366

Vicepreședintele PSD la nivel național și președinte al PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, le-a spus colegilor săi care a fost rațiunea pentru care el alături de Gabriela Firea și vicepremierul Paul Stănescu au semnat scrisoarea prin care i-au solicitat lui Liviu Dragnea să demisioneze din fruntea PSD și a Camerei Deputaților.

Totul apare într-o înregistrare de la o consfătuire a PSD Dâmbovița difuzată de România TV în cadrul căreia Adrian Țuțuianu le explică colegilor ceea ce a comunicat în ședința Comitetului Executiv Național, vicepremierul Paul Stănescu pe care l-a și ironizat:

"A mai vorbit Paul Stănescu care a spus cam așa, în stilul lui mai cu 'ar'metica'. Paul a spus așa: 'băi, ăștia care vreți voi cu Dragnea, luați-l de mână și ieșiți prin București. Sau luați-l de mână ăia de la Brașov sau de la Cluj și ieșiți cu el prin oraş. Și, dacă lumea vă primește bine, noi suntem idioți. Dacă lumea vă înjură, ăsta e riscul vostru. Eu cred că nu e normal să avem un lider de partid care nu poate ieși printre oameni' ", a mai povestit disidentul din PSD.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta-i psd-ul care conduce acum Romania! Asta le este valoarea si capacitatea. Niste cocalari fara educatie si scoala dar ca paduchii-nfrunte! Pe mana astora a incaput acum tara cu paduchele dictator frunte: DACnea.
2
0
ai indragit notiunea de citit si scris''dupa dictare''- analfabeta de videle, rusinea guvernarii de pe cea mai inalta treapta- nu se va ridica in veci la nivelul actualilor pensionari cu studiile facute la vremea lor, si pe bune, despre ce vorbim?
5
1
de ce mortii ma-tii nu vii la sediu sa te cunosc , sa-ti dau o bere , ca esti sarac ? vino in pizda ma-tii sa vorbesti liber , nu dupa dictare .
2
3
Tradatorul tot tardator ramane muie fmm
5
2
cand ai fost credibil: atunci cand ai discutat cu dna firea si te-ai intors precum o curva dupa ciolan sau acum? Rusine , sunteti oameni maturi votati de popor in ideea de a-i sustine can d este cazul, dar voi nimic, salariile si salariile exorbitante pe care vi le-ati dat, amantii, amantele si membrii familiei pusi in functii cheie pe bani din buzunarele noastre.Sa inteleg ca ati ajuns la supraimbuibare?
9
3
cam in cate zile credeti ca vom auzi:''breaking news!!Presedintele PSD,Liviulica,a parasit tara,cu o cursa low-cost pana la Istambul-via Brazilia''si ''politia de frontiera nu-si explica modul in care acesta a trecut de controalele din aeroport''si"tudorel toader nu poate demara procedurile de extradare DEOCAMDATA''.Eu zic maxim luna viitoare se va produce''disparitia''omului invizibil la frontiere.
13
2
Dragnea e pe tobogan clar ! Communication BOR t-shirt nominalizat can find cauza principala, deci ceasul ticaie.
9
1
Vlad Draculea poporul are nevoie de tine !!!
8
0
Ati ajuns sa va injure popii cu superfericitul lor. s-a stricat jucaria psd-bor din cauza flaushatului di la tilorman
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102