REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Adriana Bahmuţeanu s-a mutat cu grecul Nikos: "Îmi face complimente des"

Adriana Bahmuţeanu s-a mutat cu grecul Nikos: "Îmi face complimente des"

Replica API 1 iulie 2020 | 00:00 1563

E fericită şi împlinită! Adriana Bahmuţeanu a renăscut lângă grecul Nikos Papadopoulos. Ba mai mult, cei doi s-au mutat împreună.

Adriana Bahmuţeanu

“Inclusiv perioada pandemiei am petrecut-o împreună, fiecare şi-a făcut treaba pe care a avut-o. În plus eu nu am vrut să ne expunem public relaţia tocmai pentru a nu îl expune pe Nikos unor situaţii de scandal televizat sau de alte discuţii. El este artist, are o carieră frumoasă, nu am vrut să îl implic în viaţa mea tumultuoasă. I-am şi explicat lucrul ăsta, că aş vrea să fim discreţi, a înţeles şi dacă nu era chestia cu izolarea de la Techirghiol probabil nici acum nu ar fi ştiut oamenii, publicul larg, că noi suntem împreună”, a mărturisit Bahmu, scrie okmagazine.ro.

Fosta prezentatoare recunoaşte că artistul a susţinut-o şi într-un moment greu. “Noi suntem două persoane mature, pe picioarele lor, doi oameni capabili să se descurce în viaţă, ne-am descurcat întotdeauna, avem încredere în puterile noastre şi în primul rând în relaţia noastră care este una de prietenie, de amiciţie, de comunicare foarte bună, nu am ezitat niciodată să îi spun cum mă simt sau el să îmi spună cum se simte, în plus, ce mi-a plăcut la el foarte mult este faptul că îmi face complimente des, adică şi când vorbim la telefon pe cameră, pentru că mă sună video, îmi spune cât sunt de frumoasă, chiar dacă abia m-am trezit dimineaţa din pat sau chiar dacă sunt ciufulită sau în pijamale, sau la bucătărie.

Anul trecut a trebuit să fac o operaţie şi a durat 6 ore. Iniţial trebuia să dureze două ore şi jumătate însă s-a prelungit pentru că au fost nişte complicaţii. Vreau să spun că Nikos a făcut potecă în spital”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are cirlig la handi, Ala schiop, asta cocosat
9
0
vai de curu grecului .asta nu stie in ce s-a bagat
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367