REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, 5 divorţuri cu scandal

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, 5 divorţuri cu scandal

Replica API 16 ianuarie 2019 | 00:00 844

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană

S-a repornit scandalul între Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, copiii celor doi fiind extrem de afectaţi de certurile fără sfârşit ale părinţilor. Filmuleţul în care unul dintre băieţi apare legat ţipând ca din gură de şarpe cu mama lui lângă el a reaprins scânteia între cei doi foşti soţi, care nu au îngropat securea războiului nici la aproape patru ani de la ultimul divorţ.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană nu mai formează un cuplu în acte de aproape cinci ani, dar ultimul divorţ nu le-a adus liniştea. În tot acest timp, cei doi s-au atacat de câte ori au avut ocazia şi cel mai mult şi-au adus acuzaţii referitoare la copii. Prezentatoarea tv a vrut să-l decadă din drepturile părinteşti, iar omul de afaceri a cerut ca cei mici să locuiască doar la el şi să urmeze şcoli private. Ultimul video în care Adriana Bahmuţeanu apare în pat lângă băieţelul ei legat de mâini şi de picioare l-a făcut să explodeze pe Silviu Prigoană. Peste nici două săptămâni, cei doi foşti soţi au din nou termen la instanţa de judecată.

Ultimul divorţ i-a adus Adrianei Bahmuţeanu numele de familie anterior, suma de 6.100 de lei cu titlul cheltuieli de judecată şi o pensie alimentară pentru cei doi copii de 33.2% din veniturile tatălui, custodia fiind comună.

Telenovela lui Bahmu şi Prigoană a început în anul 2003, când s-au căsătorit prima dată. A urmat şi primul divorţ, chiar după luna de miere. În ianuarie 2004 îşi jurau din nou credinţă, pentru ca în luna mai să divorţeze. În august 2005 s-au căsătorit iar, dar la începutul anului 2007 a fost al treilea divorţ. În mai 2009 s-au căsătorit din nou, dar liniştea a durat doar trei ani. În vara lui 2012 s-au certat şi apoi au divorţat. Împăcarea lor s-a produs de Paşte, în 2013, iar în primăvara lui 2015 au ajuns al cincilea divorţ, ultimul.

Cei doi foşti soţi se ceartă în continuare, iar cei doi copii Maximus (8 ani) şi Eduard (6 ani) sunt cei care suferă cumplit. Prigoană şi-a dorit să aibă custodie exclusivă asupra micuţiilor, iar Adriana a luptat şi ea pentru aceleaşi drepturi. Niciunul dintre ei nu le-a primit prin partea judecătorilor. Adriana Bahmuţeanu crede că acest uştim scandal a fost "fabricat" de către fostul ei soţ în mod special. „Este a nu ştiu câta plângere penală pe care fostul meu soţ mi-o înaintează. (...) În imagini este o simplă hârjoneală între copii. Eu le permit lucrul acesta. Toate reclamaţiile făcute de el sunt neîntemeiate. Noi avem un proces peste două săptămâni în care se stabileşte custodia şi domiciliul copiilor. (...) Mă gândesc că, acum, pe ultima sută de metri, pentru a influenţa opinia publică, s-a gândit să facă acest scandal inventat, tocmai pentru a încerca să ia copiii”, a declarat Bahmuţeanu la Antena Stars. Vedeta a depus şi ea o plângere împotriva lui Prigoană. ”Am fost şi eu la poliţie şi am depus o plângere penală împotriva domnului Prigoană. (...) Mi-a intentat până acum 74 de procese. Acum urmează ca instanţele să ne judece. Judecata se face la tribunal, nu la tv”, a mai spus ea.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doi parinti care-si bat joc de copiii lor --Statul sa le ia copiii ca in strainatate
2
0
Mahalagioaica asta, este dusa cu capul, trebuie internata ....are mari probleme, da. Nu are grija de copii, nuu. Are grija de operatiile ei, sa devina virgina, sa se botoxeze,...etc. Rusine madam, esti o tiganca vulgara, agresiva cu mama si copiii tai. Nu meriti custodia copiilor, nu au ce invata de la tine. Esti un model de: ASA NU !
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614