REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Adriana Săftoiu ÎI DĂ DE GOL pe useriștii și pesediștii DEMISIONARI

Adriana Săftoiu ÎI DĂ DE GOL pe useriștii și pesediștii DEMISIONARI

Replica API 25 noiembrie 2020 | 23:27 2165

Deputatul PNL Adriana Săftoiu afirmă că demisiile date în ultimele zile de mandat „sunt aproape inutile”, pentru că plenul Parlamentului ar trebui să le valideze.

Totodată, ea spune că în realitate nu e nevoie de nici o demisie ca să nu primesti pensia specială - „Nu o ceri, nu o primești”, conform Mediafax, citate de stiripesurse.ro.

„Ca imagine poate să dea bine, dar în realitate nu e nevoie de nicio demisie ca să nu primesti pensia specială. Ca să o primesti trebuie să o ceri. Nu o ceri, nu o primesti. E un act de voință, nimeni nu te obligă să o primești”., scrie pe Facebook Adriana Săftoiu.

Ea apreciază că demisiile date în ultimele zile de mandat sunt „aproape inutile”.

„Ca să înceteze mandatul nu e suficient să iti dai demisia, trebuie ca Parlamentul să le valideze și e destul de greu să mai cred că se va întruni Parlamentul actual în ultimele două zile din această legislatură ca să valideze niste demisii. Și o spun în cunostință de cauză dându-mi demisia din Parlament în 2012 cu un an înainte să imi termin mandatul, adică să fie timp să valideze încetarea mandatului”, conchide Săftoiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stai jos esti prea prost
0
0
de ce nu a dat hg guwernnerul ieri si de azi nu mai exista pensie speciala ? SIMPLU , NU VOR !
5
1
corect. ca orice pensie trebuie sa o ceri prin depunerea unui dosar sau de documente la casa de pensii. baietii isi dau demisia , unii nu vor mai fi alesi si dupa 6 luni cand vor vedea ca nu i mai baga nimeni in seama vor alerga sa si ceara aceste pensii speciali . numai o lege votata si promulgata anuleaza aceste pensii speciale . in rest gargara si pacaleala credulilor .
6
1
Si madama a cantat la multe mese si a sarit din barca-n barca. Doar sa fie conectata la banul public. De la USL incoace, PSD si PNL au avut majoritate non-stop. Restul e can-can...
3
6
Sa nu fim parsivi,si oricum doamna a fost obisnuita sa lucreze la mai multe capete!Pensiile speciale daca exista putinta si interes, se puteau elimina prin legislatia existenta dar nu exista interes fiindca sunt multi care ar pierde sume colosale!Dreptate dar ...nu pentru catei!
17
2
Noi poporul roman nu vrem sa va platim din munca noastra pensiile speciale. Este greu de inteles ?
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920