REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

ADUNĂTURĂ PESTRIȚĂ în PARTIDUL lui Liviu DRAGNEA, la Constanța!

ADUNĂTURĂ PESTRIȚĂ în PARTIDUL lui Liviu DRAGNEA, la Constanța!

Replica API 5 noiembrie 2021 | 00:00 8223

Liviu Dragnea, considerat cel mai influent politician din România, până la încarcerarea sa, a revenit în forță pe scena politică. Și nu oricum și oriunde, ci prin propriul partid. Alianța pentru Patrie s-a format și la Constanța, Dragnea reușind să coopteze în organizația municipală oameni unul și unul, cu ștate vechi în politică, sau nu, dar și afaceriști consacrați la malul mării. Printre aceștia îl regăsim pe Marius Stamate, patronul de la Marco Chim, care a împânzit Constanța și Mamaia de blocuri. Surpriza vine de la Gheorghe Slabu, fost PP DD-ist și fost consilier județean.

Marius STAMATE, Raj TUNARU, Ilie NEACȘU și Gică Slabu, ȘEFI în PARTIDUL lui DRAGNEA

Marius Stamate, administratorul Marco Chim SRL, și unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din municipiul Constanţa, și-a făcut loc în politică. Și unde în altă parte dacă nu la un partid aflat la început de drum, la fel ca el, și anume Alianța pentru Patrie.

Marius Stamate

Alexandru Raj Tunaru, coordonator APP, este fost deputat PRM și PSD și fost deținut în Statele Unite, a devenit președinte al APP Constanța. APP este partidul înființat de fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Tunaru este cunoscut antreprenor în domeniul turismului, deținând hoteluri pe litoral.

Alexandru Raj Tunaru

Ilie Neacșu, președintele Alianței pentru Patrie, Organizația Constanța, un alt politician de prin PRM este Ilie Neacșu, și el aflat la conducerea Organizației Județene. Este un fost deputat român în legislatura 1996-2000, ales în județul Hunedoara pe listele partidului PRM. Ilie Neacșu a fost ales deputat PRM și în legislatura 2000-2004, a fost vicepreședintele PRM și ”măturat” de regretatul Vadim Tudor din partid, prin 2002. După excludere, a ajuns în Parlament, din nou, însă independent.

(tot Alexandru Raj Tunaru)

Mircea Stoian, recrutat de Dragnea, a fost și el deputat PRM de Constanța, ba chiar președintele Organizației Municipale a PRM, între 2000-2004, dar a trecut puțin și prin partidul lui Dan Diaconescu, după ce a plecat din partidul lui Vadim. Decizia de plecare din PRM a fostului deputat Mircea Stoian a venit ca urmare a nemulțumirii sale deoarece, fără să fie anunțat de nimeni din conducerea centrală a partidului, s-a trezit că a fost înlocuit din funcție cu Radu Comănici.

Pe Gică Slabu l-a luat dorul de politică: Nu furăm oameni din PSD

Așa cum arătam și mai sus, coordonatorul Organizației Municipale este Gheorghe Slabu, nimeni altul decât fostul lider al partidului lui Dan Diaconescu, PP-DD, dar și fost consilier județean. Întrucât ne-a atras atenția faptul că tot mai mulți politicieni sunt adunați din partidele defuncte, l-am întrebat pe Gică Slabu dacă și-au manifestat intenția de a se înscrie în partidul lui Dragnea și social democrați. ”Noi nu furăm oameni din PSD. Cine vrea să vină, e bine venit”, ne-a răspuns Slabu.

Gică Slabu

Alți membri ai APP, adunați de la ALDE, PP-DD

Gabriel Candindatu a fost consilier local. A candidat și pentru funcții importante cum ar fi cea de parlamentar, dar a eșuat. De-a lungul timpului, a experimentat diverse partide, îmbrățișând doctrina PRM, PNȚCD, cât și cea a PP-DD. În final, iată că soarta l-a adus alături de Dragnea și de oamenii lui. Candindatu este coordonator Secretariatul General

De la stânga la dreapta: Gabriel Candindatu, Gică Slabu, Mircea Stoian, pe vremea când erau în PP-DD

Victor Cruceru, care este coordonatorul Zonei CET, în partidul lui Dragnea, s-a făcut remarcat la alegerile trecute, când a candidat la Primăria Constanța din partea Partidului Alianța Liberalilor și Democraților din Constanța. Înainte de asta, Victor Cruceru a fost preşedinte al PP-DD Organizaţia Municipală Constanţa.

Dan Aionesei, membru al Organizației județene a partidului lui Dragnea, filiala Constanța, este și el aspirant la funcții înalte din stat. A candidat, tot la alegerile din 2020, la Primăria Constanța, din partea Mişcării Patrioţilor Români – Dreapta Liberală. Fără succes, evident.

Dan Aionesei

Laurențiu Peiu, care coordonează zona Tomis Nord, a fost și el candidat ALDE, însă nu la Primăria Constanța, ci la Consiliul Local. Cornel Dumitrașcu, proaspăt demis din funcția de director al Liceului Tomis Constanța, a intrat și el în politică. El va coordona Zona Tomis 2.

Precizăm că filiala de la Constanța este în curs de organizare. Așteptăm cu interes să aflăm ce alte nume sonore de pe meleagurile constănțene se vor mai înscrie în noul partid, dar mai curioși suntem dacă și social democrați vor trece de partea cealaltă a baricadei.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa mor daca reusesc sa vad 2 comentarii rationale in orice articol de pe fb. 99% numai inapti. Ba maimutelor,nu conteaza cine e la "guvernare",nu faci ce vrei tu cand ai datorii de sute de miliarde. Dar chiar si pe partea fictiva,adica la vot,sunt convins ca daca ar candida psd ul iar,o sa l votati. Cate tepe mai luati? Asa e cand va pierdeti timpul la pacanele si la telenovele.
1
0
Hot la hot trage. Iti dai seama sa ajunga astia la putere? Mazare e minciuna.
16
3
Numai catastrofe,dar nu ma mir pentru ca nu ma asteptam la altceva.
13
2
Daca nu il baga astia iar la parnaie...maine poimaine va fi din nou la guvernare ! Este capabil , omul este un geniu..
9
5
Nici in Afganistan nu au reusit altii sa schimbe ceva si din pacate nici aici la noi nu ar reusi. Suntem la fe de redusi si conducatorii alesi de noi, sigur ca da, provin tot dintre noi .
16
1
pentru dragnea raspuns mai bine cu patridul hotilor format di ciolanu si mitu..haaa sa i pupi pe ochiul maro
5
3
In mod normal acest partid nu ar trebui sa apara avand in vedere cine il infiinteaza. Cred ca va este clar ca toti acesti indivizi au in cap aceleasi idei. O sa suportam cu totii cheltuieli suplimentare ca sa-i intretinem pe acesti paraziti.
18
9
chestiile astea vor sa ne conduca ?
25
5
fata de adunatura USR-sta astia sunt mici copii!!!
24
14
e la toate "partidele" de ce ar face asta exceptie
19
3
numai bosorogi. cei mai multi au diabet sau cancer de colon
14
4
un mincinos patologic, puscariabil in continuare isi aduna fartatii!!!
22
6
Doar javre si secaturi
34
5
Toata pleava bisnitzarilor
44
5
Prapaditul asta de Dragnea si-a pus poza pe benerul cu partidul. Vai de capul lui! Nu stie ca o sa infunde puscaria?
32
6
Cine se inscrie in partidul lui parnaie are o singura destinatie Poarta Alba
29
10
Trebuia sa faca sediu si in cimitir, sa stranga mai usor semnaturi de la locatari
37
7
Pariu ca o sa ajunga premier?
14
37
pirnaiasii in partidul pirnaiasului sef.unde.i nastase?
40
5
Grup infractional organizat.
66
9
Asociatia Puscariasilor Patriei
70
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218