5.4° Constanța Vin., 27 Ian. 2023
Anul XX Nr. 6256
5.4° Constanța Vineri, 27 Ianuarie 2023 Anul XX Nr. 6256

Aerianul Florin Vizan face praf Portul Constanța

Mirela PASCAL 10 decembrie 2022 | 00:00 13417

Schimbarea lui Florin Goidea de la conducerea Portului Constanța a stârnit un val de controverse pe scena politică, dar și în interiorul companiei. Nimeni nu a înțeles, exact, motivele pentru care Goidea a fost înlăturat, în contextul în care a reușit să crească veniturile companiei cu peste 10 %, aducând, în 2021, un profit brut de 155 milioane lei și să creeze un val de investiții din fonduri proprii și din fonduri europene. Cu cine a fost schimbat? Cu o persoană fără niciun fel de pregătire în vederea derulării activității acestui gigant economic și de importanță strategică a României, în persoana ”mondenului” Florin Vizan. După ce Vizan s-a văzut cu scaunul sub fund, a purces la schimbări majore și în rândul direcțiilor ori sucursalelor. Mai mulți profesioniști au fost retrogradați și momiți cu posturi sub nivelul lor de pregătire, iar cei care nu au vrut să ia parte la dezastrul care va paște Portul Constanța, în viitorul foarte apropiat, au fost concediați. Acesta este și cazul lui Ciprian Daniel Bulgaru, şeful Sucursalei Energetica, care a fost ”expulzat”  după ce nu a acceptat un post sub nivelul lui, după retrogradare.

În vară, Portul Constanța a fost zguduit de un cutremur de proporții, după ce la conducerea companiei de stat a fost adus un  ”monden” al Constanței, renumit, mai ales pentru aparițiile în presa tabloidă, petrecând în cluburi sau lăfăindu-se la volanul unui autoturism Rolls Royce Wraith, în valoare de 400.000 de euro.

Florin Vizan

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Florin Vizan a fost numit în funcție, în luna august, de Sorin Grindeanu, la propunerea lui Felix Stroe, într-un moment în care Portul Constanța a devenit un nod naval important în contextul războiului din Ucraina. Imediat după ce a fost instalat pe funcție, Vizan a purces la desființarea unor servicii și posturi, retrogradarea profesioniștilor din funcții, oferindu-le, în schimb, posturi sub nivelul pregătirii lor.

Florin Goidea

Acesta este și cazul lui Ciprian Daniel Bulgaru, şeful Sucursalei Energetica. Sau, mai bine spus, fostul șef. Pentru că nu a acceptat firimiturile lui Vizan, a fost concediat. Pe 8 noiembrie a fost ultima zi de muncă, după ce au expirat cele 20 de zile de preaviz. Concedierea a venit la pachet cu interdicția de a se angaja, în domeniu, timp de un an la companiile românești.


Ciprian Daniel Bulgaru

Dar haideți să luăm lucrurile cronologic.

Ciprian Daniel Bulgaru, un specialist în domeniul naval, a fost adus în Portul Constanța, tocmai din Olanda, de Florin Goidea, în urmă cu câțiva ani. Bulgaru a ocupat funcția de șef Sucursalei Energetica și reușit, în scurt timp, să aducă proiecte importante companiei. Unul dintre acestea este proiectul EALING, care a adus Portului Constanța 18.8 milioane de euro. Ceea ce pentru Goidea însemna un om cu o pregătire stufoasă, pentru Vizan a însemnat… nici doi bani, așa că s-a descotorosit de Bulgaru… după ce mai marele șef a desființat postul, chipurile, fiind numit în locul lui Sebastian Subțirică, care nu pare să promită prea multe.

De la șef sucursală, i s-a oferit post de lăcătuș, maistru, canalagiu sau muncitor necalificat

De la funcția de șef Sucursală, cu un salariu de 14.000 lei, lui Bulgaru i-a fost transmisă o listă cu posturi disponibile, având ”privilegiul” de a-și alege unul. A fost luat în derâdere cu posturi precum: maistru, instalator, lăcătuș mecanic, canalagiu, muncitor necalificat, și altele care nu au nimic în comun cu experiența sa profesională.  ”Mi-au oferit o funcție în cadrul sucursalei..și nu era echivalentă cu aceea de șef...mai ales ca nu aveau motive să facă această schimbare. Cred că a fost doar politic”, a declarat, pentru Replica, Ciprian Bulgaru.  A fost înștiințat, pe 5 octombrie, să opteze pentru unul din posturile transmise, în termen de trei zile de la data comunicării notificării. Evident, nu avea cum să accepte.

facsimil notificarea cu posturile propuse

Nu am acceptat, nu era nimic pentru pregătirea mea profesională,  și m-au concediat individual conform CCM. După 3 ani în Olanda, am venit în Portul Constanța ca să mă schimbe ei astăzi? Am adus bani mulți în Portul Constanța, am adus 18 milioane de lei prin proiectul Ealing…”, a mai precizat Bulgaru.

Așa că a fost concediat, preavizul fiind emis pe 11 octombrie, iar ultima zi de muncă 8 noiembrie.

Au venit să pună Portul pe butuci ; Vizan s-a simțit amenințat

Bulgaru continuă dezvăluirile și spune că Florin Vizan a fost adus în conducere pentru a pune compania pe butuci…”Au venit să pună pe butuci compania. Au venit cu oamenii lor, pentru că au nevoie de oameni care nu spun NU. Au schimbat membrii comisiei CTE a CNAPM, astfel încât să treacă toate proiectele Domnul Vizan m-a luat tare, mi-a zis că eu îl ameninț, că nu mă vrea în echipa lui, pentru că am făcut parte din echipa lui Florin Goidea. De când a venit Vizan, din august până am plecat, nu s-a schimbat nimic. Au stagnat lucrurile, a desființat posturi ca să-și aducă oamenii lui, oameni fără pregătire, medici veterinari, de la ANAF…Nu funcționează lucrurile așa”, a mai spus fostul șef.

Bulgaru are interdicția de a se angaja la companiile care au supt bani de la Portul Constanța

Din păcate pentru Bulgaru, concedierea a venit la pachet cu o interdicție: aceea de a se angaja, în următorul an, la companiile din România care au colaborat cu Portul Constanța. În ultima zi de muncă, Bulgaru a fost pus să semneze o declarație de pantouflage, document ce prevede o serie de interdicții după încetarea raporturilor de muncă în cadrul CNAPM. Prin această declarație, pe care a și semnat-o, Bulgaru s-a angajat să respecte interdicțiile impuse… în baza Legii nr 99/2016 privind achizițiile publice, art. 74, care prevede că ”ofertantul câștigător cu care entitatea contractantă a încheiat contractul sectorial nu are dreptul de a angaja sau încheia orice alte înțelegeri privind prestarea de servicii, direct sau indirect, cu persoane fizice sau juridice care au fost implicate în procesul de verificare/evaluare a solicitărilor de participare/ofertelor de puse în cadrul unei proceduri de atribuire”.

facsimil declarația de pantouflage

Cu alte cuvinte, Bulgaru nu are voie să se angajeze la una din companiile cu care Portul Constanța a colaborat sau colaborează. ”M-am întors în Olanda, pentru că am interdicția să mă angajez la companiile românești, un an de zile, care au colaborat cu Portul Constanța”, ne-a mai spus fostul angajat al Portului Constanța, care este dispus să nu lase lucrurile așa și să-și facă dreptate în instanță.

Și Dugăiașu a fost retrogradat, cu salariul înjumătățit; locul i-a fost luat de un absolvent de Medicină veterinară

Bulgaru nu este singurul vizat, alți șefi având aceeași soartă, diferența este că aceștia au acceptat firimiturile oferite de Florin Vizan. Printre acestea este și Adrian Dan Dugăiașu, director executiv până la instalarea lui Vizan.

Adrian Dan Dugăiașu

Acesta a fost retrogradat, ajungând la Compartimentul Tehnic Administrativ, cu un salariu înjumătățit. Retrogradat a fost și Daniel Niculescu, şef Sucursala de Servicii Port Constanţa, tot cu salariul înjumătățit. ”Ceilalți au acceptat mutările și tăierile de salarii”, spune Bulgaru.

Oamenii de bază ai lui Vizan… absolvent de Medicină Veterinară, fost șef controlori RATB și fost polițist

După ce a ajuns Vizan în Port, l-au urmat și oamenii lui, cărora le-a făcut loc pe unde a putut… dar nu oriunde și pe orice funcții. Au rămas din garda veche Daniela Șerban - director Financiar, Emil Sorin Banias - director Sucursale, George Gabriel Vișan- director Comercial, dar și Goidea - director general adjunct.

Printre cei aduși de Vizan, amintim Mihai Teodorescu- director executiv, Eugen Căruntu- director Strategie- Dezvoltare, Tănase Iulian Pepi- director Juridic, Florin Laurențiu Chirilă- director Tehnic, Costel Bucur- director Operațiuni Portuare.

Posturile de directori sunt ocupate în premieră, de funcționari din primăriile Constanța și București, cum este cazul lui Eugen Căruntu, sau al lui Teodorescu, un bucureștean care vine la Constanța din postura de șef birou controlori RATB, absolvent al Universității de Științe Agronomice și Medicina Veterinară, dar și un fost polițist de frontieră, angajatul unei firme de manipulări din port, patronate de sirieni, cum e cazul lui Costel Bucur.

Cu așa oameni în echipă, nu vrem să ne imaginăm unde va ajunge cea mai importantă companie de stat de la malul mării, companie care nevoie de stabilitate. Cât despre mizele adevărate ale acestei schimbări, le vom afla curând!

Vom reveni!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Iti urez succes pentru mandatul din cadrul portului. Ia in considerare si oamenii de la UMC si Academie cand se fac angajari. Macar ei au incercat sa invete ceva inainte sa fie numiti spre deosebire de altii de prin port.
0
19
Oricum nu inteleg cum poti face praf dintr-un port facut praf !Calea ferata 30 % distrusa ,drumuri praf,zeci de macarale de cheu bune de fier vechi ,tunelul de acces CFR astupat de indolenta ,etc
5
2
Vizane nu te lasa intimidat, clar ai deranjat pe DUMITRACHE și COMANESCU
9
35
Se vede de la distanță , articol la comanda lui GOIDEA , DUMITRACHE și COMANESCU. Fa curățenie Vizane, cât mai poți ca te mănâncă șacali ăștia .
8
38
Cesa faceti baieti? Mai bate vantul, mai cad vrunzele... vine altii NO PROBLEM! Parca voi cand ati vela ciolan stiati cu ce se mananca portul, tot polati ajuns si voi. Acum e vremea lui Fazan!
24
7
Tase Pepi nu e omu' lu' Vizan. El e vesnic la APMC. de prin precambrian. Este singurul stalp al societatii. El l-a dat afara pe Tivilichi, el l-a sapat pe Goidea...el e sefu' adevarat de la APMC, intangibil, imuabil, irefragabil, inamovibil..
38
2
ZECE FILFIZONI NU POTEAU SA SE PUNA CU OLEA FATA IN FATA. DOAR LUCRAT PE LA SPATE SI CU AJUTOR DIN INTERIOR SI DIN EXTERIOR. BAI SARAKILOR !
19
2
Bravo Vizane, Ai bătut toate recordurile, Echipa 0, viziune 0, strategie 0, implementare 0, Oricum mai ai 2 luni și pleci, Vei rămâne în istorie ca cel mai slab DG E de bine pentru tine ca oricum nu ai obraz și nici coloana, ești doar un păpușă manevrata de la Bucuresti
43
5
AM FOST COLEGI DE GENERALA! DE ATUNCI NU AVEA TIGLELE PE CASA...ERA INTR O ALTA LUME! DAR LA ASA CEVA NU MA ASTEPTAM....ESTE DE RASUL PLANSUL!VEDETI DE CE MERGE TARA INSPRE BINE? NU MAI CONTEAZA STUDII SI EXPERIENTA....DECAT CINE TE SUSTINE....
45
4
Nu este decat un veritabil : Yes Man ! Cum sa il atace el frontal pe V. OLEA ?
45
2
Bulgarule, am inteles ca in Olanda il ai sef pe Costica Stefanescu! Ai nimerit bine!
2
33
Fiecare scrie cat poate, ca atata poate! Ce sa faci? n-ai ce sa faci! Cred ca e tare greu sa traiesti cu atata frustrare
15
41
toti care vine la companie are scopul luii. unii vine, pleaca si a dat o tzeapa... altii pleaca, vine si a luat tzeapa... da totzi care vine trece pe la Madalyna... asta la noi se keama ca fata produce... tz... tz... tz...
42
3
Vreti performanta cand in conducere avem ciobani, filfizoni si alte astfel de specimene ? Avem de oameni cu experienta, care stiu si care inteleg cum functioneaza un port de marimea Constantei, ca doar nu este Portul Snagov-Herastrau.
64
0
Nu ma pricep la port, nu lucrez la stat dar directori, Vizane, bucura-te ca știi cum stai. In afara de frustrari este clar ca sunt si adevaruri in ce scrie lumea. Vad ca unele iau m uie bine, altii fura, ai consilieri de la partide, altii cu cafele insa este clar ca barfa si nu munca primeaza acolo. Daca as fi in locul tau m-as apuca de verificat si le-as da m uie la toti si toate ratatele, as tine tot ce munceste restul la fortele de munca sa-si caute servici daca nu gaseste partidul.
45
5
Tare faza cu acel filfizon de Herastrau. Am auzit ca pe aici ar misuna un astfel de exemplar dar nu am stiut ca este vb.de increzutul asta imfumurat de Catana. Chiar bine i se potriveste !
36
1
Inteligentule, cei din CA ce ,,pregatire in domeniu in conducerea...,, au ? Cel numit mai jos ,,filfizonul de Harastrau,, ce pregatire are ?
32
0
Nu cunosc aceste personaje dar din ce inteleg din comentarii, exista multe specialiste in m uie la APMC. Ar trebui sa le trimiteti si la nave sa presteze. Mai incaseaza si APMC niste bani daca tot le plateste salarii mari
50
1
Hopaaaa! S-au trezit frustratele din APC sa scrie despre Daniela si Madalina,invidioase ca nu le ajuta nici fizicul nici mirosul pe care-l emana ca nu le place APA!Nebunelor stati cuminti ca voi aveti barbati acasa si trageti pe la altii la greu pe un suc si-o cafea!
26
32
Deputații PSD vor să schimbe o lege pentru a numi persoane fără pregătire în domeniu în conducerea Administrației Porturilor Maritime. Numirea până la sfârșitul anului a membrilor consiliului de administrație din cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța (CNAPMC) a devenit o luptă între filialele constănțene ale PSD și PNL. Miza este conducerea Portului Constanța care se află în curtea CN APMC. Pe fondul acestei dispute, parlamentarii Partidului Social Democrat (PSD) au început chiar să schimbe Legea Porturilor (a cărei ultima variantă a fost votată în 2017) pentru a permite numirea de persoane fără pregătire în conducerea Portului Constanța. Interesant , nu ???
48
3
Toti cunoscatorii pro si contra v-ati strans sa comentati. Un lucru este cert, degeaba va dați de ceasul mortii, contre in P ULA ca Mada si cafele ca umflata de Baz nu face nimeni in APC
55
3
Au fost inchise cluburile aseara si ati inceput sa scrieti aici ? Se stie pana la minister si in afara tarii cine sunt toti cei enumerati. Niste "specialisti" si "profesionisti" angajati dupa promovarea examenelor de angajare publicate in agenda unora si nicidecum pe site-ul oficial. Cei mai profesionisti din toata conducerea portului sunt cei adusi in urma cu cateva luni : TEODORESCU, CARUNTU si seful lor VIZAN ... o sa vedeti ce vor face astia cu portul. Asta de la RATB o sa faca toata treaba, dar e mai bun decat ala de la CTBUS... Cat despre dezvoltat Portul Constanta ... ehh toti fac acelasi lucru -drumuri/poduri si defrisari.
35
12
Popa, Mironescu, Banias, Tivilichi, Goidea și mai ales etc,etc,etc va roaga respectuos sa nu va mai luati de Madalina. Ea are ceva special, asa pompa inca nu s-a inventat buzele ei creaind un vid neintrecut. Ea nu geme, ea a trecut la un nivel superior, molfoleste p ula cu pasiune pana o face pe ea sa cante. Are ea un birou mai mare decat directorii? ARE. Are ea primele cati toti directorii? ARE. Isi face ea singura cat vrea salariul, bonusurile si orice Are nevoie? ISI FACE. Are masina de serviciu? ARE. Gata, incetati cu rautatile, fata stie, e bazata si e gata sa-si apere functia pana i se inrosesc genunchii sub birou
55
10
la ce excelente va asteptati sa lucreze intr-o companie a carei logo are Constanta scris cu "TZ"... ca in "CONSTANTZA PORT"... asa e tot APeCeul... O gloata de retardati si incompetenti interesati de buzunarul colegilor si cum sa traga mai bine munca pe cosor... statul la stat? suna cunoscut? AIA E!!! TOTI LA APECE!
48
2
Esil Abibula - Sef serviciu pilotaj: Picat la examenul de ANGAJARE pe postul de pilot si angajat ca sef serviciu pilotaj, ulterior prin decizia DG Vizan. Confruntat cu realitatea Esil Abibula face referire la "cunostintele" lui de prin Piata Chiliei. Amenintarea voalata cu referire la "cunostintele" din mediul interlop al Constantei are o logica intemeiata pe legaturile dovedite dintre PSD si anumite retele interlope.
49
7
Vizan tatal cel mai slab din Academie iar Vizan fiul primul elev din istoria liceului Mircea care a picat bacul. Aschia nu sare departe de trunchi.
57
1
FILFIZONUL DE HERASTRAU NU PUTEA SA FIE DECAT UN EXECUTANT IN DEBARCAREA LUI OLEA. ALTUL IA FACUT FELUL !
41
0
Lasati l pe dagaiasu și compania Codreanu ca oricum nu-i duce liftu' specialist prin porumb. Sa traiasca nea Hutuca
16
56
Tare misto asta cu ,,filfizonul de Herastrau,,. Din categoria ,,cocalarul de Dorobanti,, . Cand te gandesti ca asta ia facut felul lui Viorel Olea................................
43
1
De râsu plânsu” doamne cum a ajuns Romania noastră să fie la cheremu unor Goidea, Bulgaru, Vizan ..... sau cum ii mai cheama pe toti impostorii acestia. Cât despre Mădălina Crețu și Daniela Șerban ce se mai poate spune? Am avut ghinionul să mă ciocnesc de ele în activitatea profesională. Niște nulități, niște specimene de cea mai joasă spetă, fară suflet, fară vreun Dumnezeu, susținute de anumiți impostori ajunși în funcții mai mari decât cea de directori APMC. Cât rău pot face asemenea specimene????!!!! Mai crede cineva că vom mai reveni vreodată la normalitate?
58
5
Specialistul "BULGARU" pe peste tot pe unde a lucrat a funcționat pe principiul sifonului de pardoseală când se înfundă, scuipă tot.....rușine!!!
10
33
Profesionistul de Dugaiasu sa-si ia si lepra aia, protejatu de la audit care e de la Raja. Codreanu sefu audit a picat cu brio la testarea de la raja. Alea de la audit muncesc pentru seful lor, el n-are cu ce
22
57
Până una alta Goidea a făcut ceva. Rezultatele sunt vizibile. Noua conducere este dezastru. O mână de lingăi puși pe ciordeală și numit în funcții diverse nulități fără nici o pregătire. Presimt ca Vizan o să plece într-un mod mai distractiv decât Popa. Ăla și - a încasat niște ouă. Ăsta își v-a lua și organul de care atârnă ouăle.
49
13
Gresit, pe Madalina Cretu nu o tine, o adora VIZAN. Daca esti de 21 de ani in administratia Port nu ai vazut ca toti directorii care au fost au adorat-o pe Madalina Cretu?
60
2
"Specialistul" Bulgaru nu a lucrat în Olanda pe 10000 de euro, el lucreaza ca electrician 3500 euro.
9
39
Goidea ai luat 50.000 Eur de la Queen Hind! Ai facut totul praf! GSP mai castiga acum extra 4 mil de euro de la port din cauza ta si a bulelii de la Queen Hind! Este o plaga neagra pentru port si pentru Romania. Aloooo DNA unde sunt catusele!
16
43
Goidea? Lasati-ma , intrebati-l cum a dat o parte din Portul Midia de fapt cui i l-a dat. Asta-i intrebarea… Nu il mai bociti pe Goidea . Nici asta Vizan nu are nici o treaba cu Portul la fel cum nu are treaba Grindeanu cu Ministerul Transporturilor. Mai speram la DNA dar se pare ca se pierd si astia incet, incet…
24
33
Goidea profesionist ? Alo pe ce lume traiti ? Goidea a furat si inca fura pentru el portul e doar o vaca de muls… Daca ii da Madalina un pupic pe chelie semneaza tot ce vrea ea. Cel mai p***t din curtea scoli Goidea e
26
37
Un alt abuz de putere in functie...cine il sustine??
47
2
Dar de celelalte numiri facute de VIZAN, respectiv seful Sucursalei Nave Tehnice Lucian Rosu este sotul contabilei de la fimele lui VIZAN, sau sefa Departamentului Comercial Luminita Boja este sotia lui Iulian Boja asociatul lui VIZAN si lista poate continua, toti pe care i-a pus la conducere VIZAN sunt prieteni , asociati, angajati la firmele lui care vor produce pentru el. Portul a devenit VIZAN SRL
63
1
Cel mai slab din Academie in generatia lui. Ia uite frate unde a ajuns o nulitate de om. Sigur ca tot meritul este al taticului ca dupa cat este Dan de destept si acum repeta ultimul an. Zic !
44
5
Domnul Vizan arata cam pierdut si in poze.Asa este in toata tara:inspectoratele scolare conduse de pocnitori,spitalele conduse de incompetenti,ipj urile conduse de segmenti majori cu facultati facute prin moldova s.a.m.d.Imi pare rau sa o spun dar nu meritam Schengen.Daca baiatul ala a plecat inapoi in Olanda …cum sa concureze portul Constanta cu Rotterdam cu incompetentii actuali?
55
2
Asta este praf in ochi sa nu vedeti parasuta de Daniela Serban care si-a extins mandatul de directoare sa poata fura pt Dumitrache si Moga. Toate crvle la putere pt PSD Constanta - hai cu zurgalai de sarbatori ca asta a primit deja cadoul de craciun si se pregateste pt 109. Serbanca, goidea, baz, dugaiasu- asta este viitoarea echipa
26
34
Pacat ca oamenii ca Bulgaru sunt îndepărtați din companie,oamenii tineri si profesioniști ca el deranjează un sistem bolnav condus de o clasă politică care in afară de mangle si bani nu prea ii interesează altceva
47
8
Documentati- va mai bine: Bulgaru pe unde a lucrat a fost dat afara. Intrebati la Enel ce tunuri a tras.
12
41
Se vb.ca filfizonul ala mic Catana se incalzeste sa treaca la conducerea vecinilor ca..............da asa este! CA DIRECTOR GENERAL. ANR atata poti ?Te doare mintea, frate !
35
3
Bulgarule, esti un adevar patriot! Ai lasat salariul de peste 10.000 de euro pe luna din strainatate ca sa te intorci in tara, sa lucrezi in port pe 2.000 de euro/luna! Oare de ce, lipovene?
14
35
Sa ti trag la m ue. E usor sa injuri, vezi? Tampon folosit ce esti. Inseamna ca dupa limbaj , tu esti vreun presh folosit din port. Salut
12
20
Tu esti vre un lingau de-al lui , s u g e o
42
3
Vizane, fa curatenie, acolo e o sleahta liberala care se ocupa de afaceri dubioase.
13
45
Sanki. Daca era sarac lipit spuneati ca a venit sa se imbogateasca, daca are omu bani e un monden aerian. Cum o dai nu e bine. Din ce prezentati si acest Dugaiasu a fost "retrogradat" , dar nu face atat circ pe presa. Acest Bulgaru probabil a s**t destul, i s a taiat macaroana si face spume acum. Aia e. Ghinion. Cat despre Stroe Raja, mai documentati. N are nicio treaba cu Vizan. Dar e de interes sa apara si numele lui
10
54
ESTE MARE SPECIALIST IN CONDUCEREA MARILOR PORTURI SI EXPERTUL PE NAVAL DIN MT.
40
2
Goidea iar este mana ta! Au vandul portul la rusi! Ai lasat toate firmele rusesti sa lucreze si firmele care au contracte cu rusii le-ai lasat fara sa plateasca chirii! Goidea ai luat spaga de la toti si acum iti e frica ca ies la iveala! Vizane fa curatenie!
15
52
Numai gunoaie
48
1
Profesionistul Goidea și adjunctul Dugaiasul cum au lăsat firmelelui Comanescu GSP sa nu plătească chiria la APC de peste 3 ani și sa ajungă la o datorie de 6 milioane de euro, chirie. Ăștia sunt profesioniști lui HUTUCA. Sa între organele de cercetare penală sa i pună sa plătească. Bravo Vizane fa curățenie.
25
44
Pentru Popescu Ion , greșit Bulgaru și Goidea au cumpărat 9 stații de încărcat mașini electrice chinezești ptr APC cu 6.000 euro buc. De achizitie sa ocupat OTILIA omul de casa a lui DUMITRACHE.
17
43
Cum l a pus pe DUMITRACHE presedintele PSD sa intre in legalitate cum au apărut articolele împotriva lui Vizan, da i înainte pune i sa plătească toți inclusiv Comanescu GSP. Dacă nu, afara cu ei !
15
39
Pe Dugaiasul l au retrogradat de competent ce era. Daca era smecher se ducea in privat pe bani mai multi ca e foarte competent sau se intorcea de unde a venit. Il astepta aia de centrala nucleara cu bratele deschise
13
29
Domnu Bulgaru, a fost demis pt ca vroia sa plateasca pe o statie de incarcat masini electrice 5000€ si un pret normal era 1000-1500€
12
44
Vizane, verifica l pe profesionistul de Dugaiasu care fura sucurile și apa din frigiderul de la biroul APC și l au prins femeile de serviciu, venea cu rucsacul gol și l umplea la plecare. Un protejat al lui HUTUCA.
29
30
frate,,de unde culege psdul si pnlul toti pacalicii astia sa.i puna sefi .toti clovnii,maimutele producatoare,oameni care deabia leaga doua vorbe ii vesi directori de port,offshore,etc?ma apuc si eu de medicina veterinara,tot se pricepe toata lumea la orice in romania.muriti ba!
58
2
Bulgaru , un spagar , daca este așa profesionist ca și Goidea ,cum au permis ca peste 100 de firme din port sa nu plătească utilitățile? Unele de peste 2 ani , ia creditat cu bani APC lui cu peste 2 milioane de euro. Sa vina organele sa verifice ce a făcut Bulgaru. Acum Vizan deranjează ca le a scos la suprafața.
20
39
Lucrez de 21 ani in adm port. Adevarul este unul singur. Nu-l mai slaviti atat pe Goidea pentru ca in afara de a-si mari salariul, prime si timp pierdut nu a facut nimic. Cancerul din APC este delasarea. Goidea a angajat tot PNL , consilieri locali etc etc asa ca nu-l mai pomeniti atata. APC este monopol iar veniturile cresc in functie de numar nave si redevente deci terminati cu a adus ala bani . De acasa clar nu a adus ci a luat. Licitatiile catre membrii PNL se poate verifica usor. Cat despre posturi si oameni dati jos da, foarte bine sa operezi Cancerul cu toate ca nu stiu cum se face dar vad ca Vizan mai tine sau intretine pe lepre precum Madalina Cretu cea care are poate cel mai nefast rol toata adm. Port. A adus-o inapoi si pe Baz, Baz ce a adus haos in companie, nu stie decat tigare-cafea-barfa. Asta este adevaratul cancer al APC cu Goidea-Baz-Cretu in frunte. In adevar asta de la RATB cu ochi albastri care nu are habar ce este portul are doar aere si fite. Daca-l pui sa dea comanda de 2 babale sa le puna in birou, comanda prostul fiindca el crede ca sunt opritoare de usa. Daca Vizan nu ar fi fraier ar gasi in APC si oameni care stiu meserie. Vizane daca vrei sa faci ceva util si sa ramai in istorie arunca la gunoi cancerele, consilierii, politicienii si construieste ca pentru anul 2023, vino cu inovatie intr-o cloaca politica la nivel de 1990
68
5
Buba neagra in Constanta este Felix Stroe ,acest miliardar malefic invarte toata conducerea judetului ! Procurori,magistrati ,judecatori tremura in fata lui !
37
39
Daca asa este si Vizan are pregatirea necesara, filfizonii din CA ce pregatire au ? Mai zice cineva mai jos de Catana. Si el are pregatirea necesara, ca doar este in conducere ??????
40
4
Gata? A inceput sa sara mafia portuara concediata cu articole platite?
11
46
Vizan are pregatirea necesara... degeaba sariti pe el... daca da putin in mafia portuara sar sacalii pe el. Restul argumentelor sunt puerile... ganditi precum comunistii... ca este monden ca are rols si alte alea... omul e bazat.
15
51
BINE CA IL AVEM IN C.A PE CATANA JR. EL DE UNDE ARE EXPERIENTA IN CONDUCEREA PORTURILOR ? A DOBANDIT DIN ANR DE LA CONDUCEREA PORTULUI HERASTRAU ,,ANGAJAT,, IN TIMPUL DOMNIEI CA D.G. AL ANR AL LUI SENIOR ?
34
4
Verificati proiectele promovate de Bulgaru: Iluminare ornamentala la clădirile cu tencuiala deteriorata, materiale cumpărate si nefolosite....
13
36
au venit sa fure ce se mai poate...... este asa de greu de inteles!
49
7
Alooooo.. Nu va e rușine, înculti aserviți..
22
39
Articolul e clar cu tenta, probabil plătit de "cineva". Repulica.... Ce buni sunt bănuții..
18
43
SI DUMITRACHE + MEZZEI CE FAC LA ANR? AI LASAT COMENTATIILE DESCHISE SA L BALACARESTI PE VIZAN! DACA ERA COMANDAT DE MEZZEI NU LE MAI LASAI,BAZMUTO,LE-AI FI CENZURAT!
22
44

REPLICA

LOTO

6/49
494234281137
5/49
288635422
joker
44191422011