REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Aeroportul Henri Coandă respectă standardele europene în domeniul securității aviației civile

Aeroportul Henri Coandă respectă standardele europene în domeniul securității aviației civile

Replica API 25 august 2017 | 00:00 213

CNAB:

CNAB:

Aeroportul Internațional Henri Coandă respectă standardele europene în domeniul securității aviației civile, iar măsurile aplicate la nivelul aeroportului sunt în conformitate cu prevederile legislației comunitare, informează Compania Națională Aeroporturi București (CNAB), scrie Agerpres.

Conform sursei citate, în perioada 7-11 august, o echipă de inspecție a Comisiei Europene în domeniul securității aviației civile a verificat măsurile aplicate în Aeroportul Internațional Henri Coandă București pentru respectarea standardelor europene în securitatea aeroportuară.

În acest context, reprezentanții CE au verificat măsurile luate la nivel aeroportuar pentru protecția și securitatea atât a pasagerilor, cât și a operațiunilor aeroportuare.

Potrivit sursei citate, experții internaționali au constatat că Aeroportul Henri Coandă respectă standardele europene în domeniul securității aviației civile, iar măsurile aplicate la nivelul aeroportului sunt în conformitate cu prevederile legislației comunitare.

'Rezultatele pozitive ale misiunii de audit a Comisiei Europene confirmă încă o dată că prioritatea 0 a instituției pe care o coordonez este securitatea pasagerilor și a operațiunilor aeroportuare. Aceste rezultate favorabile sunt datorate în primul rând profesionalismului personalului de securitate al Aeroportului Henri Coandă și bineînțeles unei colaborări foarte bune pe care Compania noastră o are cu Brigada Antiteroristă din cadrul SRI și cu Autoritatea Română în domeniul securității aviaței civile', a declarat directorul general al Companiei Naționale Aeroporturi București, Bogdan Mîndrescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102