REPLICA ONLINE CONSTANTA

24° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu găzduiește sâmbătă un spectacol aviatic

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu găzduiește sâmbătă un spectacol aviatic

Replica API 11 iulie 2019 | 00:38 477

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, Aeroclubul României și Mistral Tours & Events se pregătesc pentru lansarea în zbor a primei ediții a Black Sea Air Show, evenimentul aviatic al anului pe Litoral, eveniment ce va avea loc sâmbătă, 13 iulie 2019, pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

Ieri, 9 iulie 2019, a avut loc conferința de presă de lansare oficială a evenimentului, în cadrul căreia au fost făcute publice programul final și detaliile privind cei ce vor evolua în cadrul unicului show aerian desfășurat anul acesta la malul mării.

Printre participanți s-au numărat Dl. Bogdan Ionuț Artagea - Director General al A.I.M.K.C., Dna. Corina Martin – Reprezentant Mistral Tours & Events și Președinte Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România, precum și invitați surpriză: producători și regizori din industria internațională a filmului, Alain Depardieu (fratele îndrăgitului actor Gerard Depardieu) și Eduard Irimia, secvențe din Black Sea Air Show urmând a fi incluse într-o viitoare producție internațională, ce va promova Mamaia și alte destinații din România.

Bogdan Ionuț Artagea, Director General al Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a declarat:

„Ne bucurăm că putem oferi acest spectacol aerian tuturor pasionaților și iubitorilor de aviație, turiștilor care se află în această perioadă pe Litoral. Ne aflăm la prima ediție a acestui show și ne propunem ca la edițiile viitoare să aducem cât mai multe echipe de valoare care să evolueze spre încântarea publicului”.

Corina Martin – Reprezentant Mistral Tours & Events și Președinte Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România a declarat: „ Black Sea Air Show vine ca o surpriză pe care o oferim constănțenilor, turiștilor și vizitatorilor Litoralului românesc, obișnuiti ca aici, în fiecare an, să se întample evenimente de mare impact pentru public. Anul acesta, avem un singur show aviatic pe Litoral, și acesta este Black Sea Air Show, eveniment cu care ne aflăm la prima ediție, dar pentru care promitem surprize și evoluții de forță și curaj. Ne pregătim pentru un eveniment care va atrage mii de vizitatori și este exact ceea ce așteaptă turiștii de la o destinație de vacanță de referință, așa cum este Litoralul românesc. Sâmbătă, zburăm până la cer și ne întoarcem! SKY IS NOT THE LIMIT!”.

Vineri, începând cu ora 11:00, se vor derula repetițiile pentru Black Sea Air Show, unde piloții de la Aeroclubul României, Forțele Aeriene Române, Italian Air Force se vor pregăti pentru a da culoare show-ului.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doar distractie...iar ati scos la inaintare foca in calduri...niste linii aeriene externe...Germania...Spania...Franta ...nu sunteti capabili...doar de tocat asa niste bani aiurea...mergem ca prostii la Bucuresti...noaptea ...ametiti de somn...ca sa fim dimineata in aeroport pentru zbor...voi nu vedeti cum este la Brasov...Sibiu...Bacau...Iasi...
4
0
Bun articol.Care este ora inceperii???
0
2
pe cand va gazdui mai multe linii aeriene pentru zboruri externe ca m-am saturat de 30 de ani sa tot fac Bucurestiul, gainarilor uitati-va la Cluj, Sibiu, Brasov, pana si Suceava, mai dormiti mult in bocanci ???
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369