REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Afacere a PSD pe banii elevilor. Martin, despre protocolul confidenţial: Mă revoltă neadevărul

Afacere a PSD pe banii elevilor. Martin, despre protocolul confidenţial: Mă revoltă neadevărul

Replica API 13 octombrie 2014 | 14:02 241

Un protocol de colaborare, încheiat în urmă cu doi ani, între ANAT şi ministerul condus la acea vreme de Ecaterina Andronescu, prevedea ca toate excursiile şcolare din ţară să fie cumpărate de elevi prin Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism, anunţă b1.ro.

La şefia ANAT se afla Corina Martin.

Ecaterina Andronescu pretinde că nu-şi aminteşte să fi semnat nici acest document şi insistă că nu o cunoaşte pe Corina Martin.

"Aşadar, potrivit protocolului, timp de un an de zile, elevii din toate instituţiile de învăţământ din ţară care doreau să meargă în vacanţe erau nevoiţi să cumpere servicii de turism de la agenţiile specializate din cadrul ANAT – condusă la acea vreme de apropiata lui Radu Mazăre, Corina Martin", informează b1.ro.

Protocolul, care era confidenţial, a fost semnat pe 20 decembrie 2012, în ultima zi în care Ecaterina Andronescu se mai afla în funcția de ministru al Educaţiei. Aceasta a negat că ar cunoaşte-o pe Corina Martin.

Fosta şefă ANAT a reacţionat: " (...) Ce legatură are "mătuşa" deputatului Eduard Martin cu faptul ca preşedintele ANAT de la acea dată (adică eu, Corina Martin) a convins Ministerul Educaţiei că nu profesorii ( şi preoţii, dacă vă amintiţi) ar trebui să organizeze excursii cu elevi ( şi pelerinaje cu enoriaşii)? De unde legătura cu acel partid? Sau cu orice partid?! O oră de dezbateri TV pe o temă care nu poate fi politică! Şi pe un subiect despre care s-au spus numai neadevăruri. Aş putea să ignor, cum mi-au spus cei mai mulţi. Dar nu pot. Nu o să tac. Mă revoltă neadevărul. Manipularea. Atacurile murdare. Minciuna. (...)", este mesajul postat de Corina Martin pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367