REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Afacere fabuloasă pentru Tzancă Uraganu. A preluat o parte din averea lui Nuțu Cămătaru

Afacere fabuloasă pentru Tzancă Uraganu. A preluat o parte din averea lui Nuțu Cămătaru

Replica API 4 martie 2021 | 20:57 2347

Tzancă Uraganu a început să facă afaceri pe picior mare. Certat cu rudele sale, manelistul a decis să se mute în altă parte și semnat, cu Nuțu Cămătaru, o afacere de sute de mii de euro. În plus, acesta ar fi primit acum și protecția Cămătarilor, care reprezintă, încă, unul dintre cele mai respectate clanuri din țară.

Țzancă Uraganu a devenit, în ultii ani, unul dinte cei mai mediatizați artiști din industria muzicii de petrecere. În multe situații, de numele lui Tzancă s-au legat incidente violente, amenințări sau jigniri, în condițiile în care, membru al clanului Duduianu, lăutarul a încercat, în mai multe rânduri, să pozeze în bătăuș de stradă. Totuși, interpretul de manele nu s-a bătut cu nimeni și mai rău decât atât, a intrat în conflict cu o parte dintre rudele sale. Potrivit unor surse din anturajul cântărețului, acesta a decis să se mute în alt cartier, unde să-și amenajeze și un studio de înregistrări.

Protejatul Cămătarilor

În acest sens, acesta ar fi stat de vorbă cu Nuțu Cămătaru, care, pe fondul crizei, a decis să-și restrângă afacerile. Sursele citate au dezvăluit, pentru spynews.ro, că Nuțu Cămătaru s-ar fi înțeles cu Tzancă să-i vândă hotelul din cartierul Ferentari, urmând ca manelistul să locuiască acolo și să-și amenajeze, în același timp, studioul muzical.

Acesta a început că se afișeze de luni bune în anturajul Cămătarilor, pentru care a compus inclusiv o melodie. Pe lângă un hotel întreg pe care l-a transformat în locuință, Tzancă ar fi găsit în mijlocul Cămătarilor și un sprijin, în condițiile în care acesta ar avea dușmani periculoși, chiar în rândul propriei sale familii, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
huooo boratilor !!! Futu-va-n gat de militieni si procurori si judecatori muisti si spagagii !!! Lasa ca va vine si voua randul manca-mi-ati cacatul !!!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218