REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Afaceri penale în intersecţiile din Constanţa: ştergătoare puţin uzate, la preţ redus

Afaceri penale în intersecţiile din Constanţa: ştergătoare puţin uzate, la preţ redus

Replica API 27 iunie 2015 | 21:43 337

De unde provin?

De unde provin?

Şoferii din Constanţa au sesizat un fenomen ce se instalează în intersecţiile de la malul mării. Nu este vorba despre cei care cerşesc un ban sau vând odorizante de maşină şi alte fleacuri – şi ei fiind prezenţi, bineînţeles – ci despre indivizii care vin cu oferte imbatabile în ceea ce priveşte ştergătoarele. Unele puţin uzate, altele nu, preţuri accesibile. Întrebarea este: de unde le au?

“Soveja intersecţie cu Tomis, la semafor cum cobori spre piata Tomis 3. Acest individ comercializează ștergătoare semi-uzate de tip flat (adică cele de calitate superioară) care nu sunt noi şi nici în ambalaj, dar in stare destul de bună! Cand l-am intrebat de unde le are şi dacă are documente de proveniență a făcut stânga împrejur! Cred că intuiește toată lumea cam de unde provin! Rugămintea este să NU cumpărați sub nici o formă ştergătoare de la acești indivizi chiar dacă sunt poate la jumătate de preț faţă de centrele comerciale. Cumpărând de la ei nu faceți decât să îi stimulați să iasă la cules pe timp de noapte în zone mai puţin iluminate!”, a relatat un bărbat. Dacă acesta intuieşte că ştergătoarele provin din furturi, alţii susţin că, de fapt, indivizii le cumpără din centrele comerciale şi le vând mai scumpe în intersecţii. “Nu au urme de uzură, sunt chiar noi. Omul le cumpără cu 3,5 lei din spaţiile comerciale şi pe stradă le oferă cu 15 lei cu tot cu montaj. Omul câştigă 22 lei la o maşină. Dacă face 10 maşini pe zi, are 220 lei lejer!!!”, a menţionat un alt şofer. Însă, se pare că astfel de activităţi pot fi întâlnite în mai toate intersecţiile din Constanţa. “Nemernicii ăia stau zilnic acolo, la semafor. Mai este unul la ieşirea din Constanţa, când te duci spre Carrefour. Împarte pliante de la City Mall luate gratuit şi spune că este de la casa de copii. Dar nu este adevărat pentru că îl cunosc. Dacă nu s-ar mai încuraja asemenea oameni, precum cei ce vând asemenea lucruri, plus cerşetorii, o să vedeţi că o să dispară”, a mai spus un şofer.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218