REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Afaceristul Chivu, proprietar al hotelului Zenit, şi-a făcut planurile pentru sezonul estival

Afaceristul Chivu, proprietar al hotelului Zenit, şi-a făcut planurile pentru sezonul estival

Replica API 7 aprilie 2017 | 00:00 2812

Modificări la nivelul unui hotel celebru din Mangalia! Este vorba de modernizarea și schimbarea de destinație parțială din restaurant în spații de cazare ce aparține hotelului Zenit. Cel puțin, așa se arată în cadrul memoriului depus de către S.C. Don Raz Turismo S.R.L., firmă pe care funcționează această unitate. Pe terenul cu suprafață de 4 128.28mp, beneficiarul propune modernizarea și schimbarea parțială de destinație din restaurant în spații de cazare a unui imobil cu regim de înălțime “P+1E”. Clădirea destinată turismului se va dezvolta pe două nivele și va cuprinde: la parter, 7 camere cu baie proprie, un oficiu cu baie proprie și hol; la etajul 1, 8 camere cu baie proprie și hol.

Firma S.C. Don Raz Turismo S.R.L. aparține unui celebru afacerist ploieștean, Viorel Răzvan Chivu, care l-ar fi împrumutat cu o sumă de 300.000 de euro pe Liviu Scarlat, patronul societății Mangalia SA din cadrul căreia făcea parte și Hotelul Zenit. Drept garanție, Chivu ar fi trecut la “cârma” unității turistice.

Astfel, hotelul a dispărut de pe lista Mangalia SA şi a fost trecut pe numele unei noi firme, Don Raz Turismo SRL, înfiinţată în 2012. În 2013, societatea, prin reprezentanţii Viorel Răzvan Chivu, Ioana Şerban şi Gina Valeria Matei au obţinut aprobare de la Primăria Mangalia pentru modernizarea hotelului de două stele, care a fost redeschis la categoria de 3 stele, sub noul nume de Solymar.

Diana NEAȚĂ

Citește și:

http://www.replicaonline.ro/mangalia-sa-a-dat-faliment-dupa-ce-afaceristul-scarlat-a-pierdut-un-hotel-pentru-ca-a-luat-bani-cu-camata-de-la-un-interlop-din-ploiesti-212665/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E prea desteptRazvan pt voi din Mangalia
0
1
SCARLAT un jaf de om ce DNA ar trebuii sa il intrebe multe ......
2
0
"celebru afacerist" ? un camatar interlop cu multe curvistine langa el pe care voi il faceti celebru.
5
0
De unde are rahatul asta de Razvan atatia bani.Se aude ca a cumparat si restaurantul de langa el si se mai aude ca ar fi cardist...
6
0
In acest oras puna si falezele gradinile din fatza hotelelor si statiile de autobuz sant controlate vandute gestionare de capuse interlope nimic nu este gestionat in acest oras corect sa aduca profit cetatenilor primarul este navetist de cinci ani nu face nimic dupa ce primarii dinaintea lui au vandut bucata cu bucata orce bucata de oras nu este de mirare ca acest hotel este pe mana interlopilor ca si restul orasului .
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102