REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Afaceristul din Cernavodă care a provocat un accident mortal în Mamaia a fost eliberat

Afaceristul din Cernavodă care a provocat un accident mortal în Mamaia a fost eliberat

Replica API 11 mai 2022 | 00:17 5111

Constantin Lefter, tânărul afacerist din Cernavodă (general manager la o societate), care a fost condamnat pentru că a provocat un accident rutier mortal în Mamaia, a fost eliberat condiționat. Acesta și-a executat pedeapsa în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin și a avut un comportament exemplar, potrivit Comisiei de propuneri pentru liberarea condiţionată. A fost recompensat inclusiv cu părăsirea penitenciarului, o dată pentru trei zile și altă dată pentru o zi.

Constantin Lefter

Magistrații din Drobeta Turnu Severin i-au admis cererea de eliberare condiționată lui Constantin Lefter, iar acesta a părăsit penitenciarul. Potrivit informațiilor noastre, tânărul s-a mutat în București.

Amintim că nenorocirea s-a petrecut în staţiunea Mamaia, la trecerea de pietoni din dreptul hotelului Picadilly, pe 20 august 2017, în jurul orei 7.00 dimineaţa. O femeie de 58 de ani, din Năvodari, angajată a hotelului Albatros (cameristă), a murit pe loc, fiind efectiv spulberată de un autoturism, în timp ce traversa carosabilul pe marcajul pietonal. A fost târâtă aproximativ 200 de metri de către un bărbat care conducea cu viteză excesivă un autoturism înmatriculat în judeţul Constanţa.

După ce a lovit femeia, autoturismul a fost proiectat între un stâlp şi un copac aflate pe marginea drumului, şoferul rămânând încarcerat. Este vorba despre Costel Lefter, de 26 de ani (la acea dată), din Cernavodă, care a ajuns la spital în stare critică, în comă, după care starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit, fiind detubat şi transferat pe Secţia de Chirurgie. Ulterior, surse din cadrul anchetei au precizat, pentru „Replica”, faptul că în sângele tânărului au fost găsite cam 3 tipuri de droguri, între care şi amfetamine. În plus, el era şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Se pare că şi alcoolemia a fost foarte mare. Iar combinaţia celor două, droguri şi alcool, i-ar fi produs o stare de “amorţeală”. Poliţiştii rutieri au declanşat cercetările, iar la mijlocul lunii martie 2018 dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, după care, pe 18 aprilie a fost înregistrat la Judecătoria Constanţa. Ulterior, pe 25 aprilie, a fost arestat preventiv, iar apoi a fost condamnat la 5 ani și 9 luni de închisoare.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urmeaza Valsan. O sa planga ca Bogdan fara pensie
0
0
Coruptiiii
0
0
Si proxenetii din orasul acvariilor protejati de politia orasului,BCCO si justitia Constanta cati ani trebuie sa stea la racoare?
1
0
era si este un boschito intretinut de tasu !
1
0
E simplu. Ai bani? Scapi!
1
0
5 a**? si altii stau 7 pt evaziune?
0
0
Gata cu puscaria , pe viata la pietroaie la munca nu puscarie pe banii statuluo
0
0
Oarba dupa costy si dupa tasu
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218