REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Afaceristul Tapangea investeşte într-un complex imobiliar în Tomis Nord!

Afaceristul Tapangea investeşte într-un complex imobiliar în Tomis Nord!

Replica API 20 iunie 2019 | 00:15 1280

„Regele” jocurilor de noroc, Ioan Tapangea, investeşte într-un complex imobiliar ce va fi situat în Tomis Nord. Deţinătorul barurilor cu jocuri de noroc care au împânzit Constanţa, ce îi poartă numele fiului său, Mario, a obţinut certificatul de urbanism în vederea construirii unui imobil D+P+4E - locuințe colective cu spațiu comercial la parter. Certificatul este valabil 12 luni de la data emiterii.

Afaceristul Tapangea deţine lanţul „Mario Poker Club” , administrat de fiul său Mario Tapangea, compus din circa 20 de săli de jocuri. Afaceristul mai deţine şi alte afaceri, precum o carieră de piatră pe malul lacului Taşaul şi saloane de înfrumuseţare.

Familia Tapangea deţine şi viitorul ansamblu de apartamente Queen's Residence, zona Campus, lucrările fiind în plină desfăşurare.

Cât despre fiul Mario Octav Tapangea, el a devenit cunoscut în trecut, fiind implicat în evenimente la malul mării. A fost văzut, anul trecut, în compania unui model, iar în 2013 a fost implicat într-un scandal după ce şi-a pălmuit iubita. I s-a întocmait şi dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, iar prin încheierea acordului de recunoaştere, ar fi beneficiat de o reducere a pedepsei.

De asemenea, el a putut fi văzut alături de Bianca Drăguşanu, plimbându-se prin oraşul de la malul mării, în vara anului 2010.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu v-ati saturat sa faceti public acesti paraziti infecti??? Oare Constanta de imobile are nevoie??? Eu unul ma sufoc de atatea betoane, nu se mai poate respira in Constanta de atatia dezvoltatori imobiliari... Cine draqu ii verifica pe astia si pe aia care le dau aprobari???? NIMENI!!! pentru ca spaga e in floare!
4
0
sunt o sluga infecta un sifon un travestit am toate calitatile bag lumea la puscarie fiindca si deoarece sunt o MIZeRIE
3
0
...ridicati in slavi toti prafuitii ...il faceti si pe asta vedeta ....
7
0
Bani furati din fonduri europene.
7
1
Numai minciuni ati spus despre Mario.Sunteti invidiosi ca se descurca bine si in afaceri si pe plan familial.
2
10
sa imi bag pula in toti cimpanzeii care au distrus si distrug orasul. Adica in 99 la suta din ei.
8
3
ce persoana interesanta poate fi Tapangea asta... ce ne intereseaza pe noi de el maxim..
8
1
Mario e cel mai tare pitic porno de la mare, are chiar si un copil din flori !
11
1
CAND I-A Legat pe baietii aia 2 butuc futeneam pe el de catzelar infect si larg
11
2
Dar de sifonareala pe care a facut-o dupa ce a fost prins cu cocaina pe motiv ca il de dezmosteneste tasu nu se mai zice, fututi mortii ma-tii de rola de cascaval ce esti
16
0
cara valize de bani mafiei italiene, cea care controleaza cu adevarat jocurile de noroc, asa cum sunt ele cu aparate masluite. Tapangea e doar sluga mafiei italiene, le cara valize cu bani
16
1
Dar de vreo plimbare de prin secolul trecut nu aveti detalii?
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218