REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Agent de la Save&Self, arestat în Călăraşi după ce a tâlhărit trei femei împreună cu "iubitul" său

Agent de la Save&Self, arestat în Călăraşi după ce a tâlhărit trei femei împreună cu "iubitul" său

Replica API 15 martie 2013 | 00:00 84

"Badiguard" de Cogealac

"Badiguard" de Cogealac

Un constănţean în vârstă de 18 ani a fost arestat ieri de Judecătoria Călăraşi pentru 29 de zile, după ce, în seara zilei de 11 martie a tâlhărit o femeie, împreună cu un prieten de-al său din Călăraşi. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspector Ramona Tudor, cei doi tâlhari au fost reţinuţi pe 13 martie, oamenii legii suspectându-i că, în seara de 11 martie, după ora 20.00, au lovit şi deposedat de geantă o femeie de 58 de ani, în timp ce aceasta se deplasa pe strada Dunărea, din municipiul Călăraşi. Din declaraţia victimei, în geantă avea un telefon mobil, două carduri bancare, o pereche de ochelari de soare, medicamente şi suma de 20 de lei, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de 60%. Femeia a încercat să opună rezistenţă, trăgând cât a putut de geantă, dar a fost trântită la pământ şi lovită până a dat drumul poşetei, au declarat, pentru "Replica", poliţiştii călărăşeni. Potrivit acestora, cei doi sunt suspectaţi şi de comiterea altor două tâlhării, cu acelaşi mod de operare, pe străzile din municipiul Călăraşi, pe 4 şi pe 8 martie, victime fiind, de asemenea, femei mai în vârstă, care umblau singure pe stradă, după orele înserării.

Cei doi tineri arestaţi pentru tâlhăria de pe 11 martie şi suspectaţi de comiterea altor două sunt Gabriel Aurelian Silaghi, de 22 de ani, din Călăraşi şi Costin Bazargic, de 18 ani, din comuna Cogealac, constănţeanul aflându-se în vizită la prietenul său în perioada în care au comis cele trei tâlhării. Relaţia dintre cei doi tâlhari este una extrem de apropiată, dacă e să ne luăm după pozele postate pe conturile lor de pe reţelele de socializare. Costin şi Gabriel, aceşti Bonnie and Clyde de Bărăgan, au mai multe fotografii împreună, lipiţi unul de altul, într-una din şedinţele foto apărând chiar dezbrăcaţi. Gabriel Aurelian Silaghi este angajat la un dealer autor din Călăraşi, în timp ce constănţeanul Costin Bazargic susţine că este angajat, din decembrie 2012, la firma de pază şi protecţie Save & Self, pe post de "badiguard". Tânărul constănţean era plecat de pe 21 februarie din Cogealac şi tot repeta, în postările sale de pe Facebook, că are nevoie de bani. "Ma gandesc cum sa fak rost de bani!", scria suspectul de tâlhărie pe 25 februarie, în timp ce pe 23 posta o altă cugetare interesantă: "Ma gandesc kum sa fak sa fie bn pt mine si pt cei ku kare am plecat". De altfel, constănţeanul trecea printr-o perioadă deprimantă, marcată, cel mai probabil, de o deziluzie sentimentală, după cum ne dezvăluie postările sale de pe Facebook. Momente în care mărturisea că cele mai dragi persoane din viaţa sa sunt familia lăsată în urmă şi "s.a.g", adică prietenul său iubit şi complicele său în tâlhării, Silaghi Aurelian Gabriel.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367