REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Agent de pază, trimis în judecată: a snopit în bătaie un client

Agent de pază, trimis în judecată: a snopit în bătaie un client

Replica API 29 decembrie 2014 | 22:47 224

Dosarul „Circul de la club La Lăutari”

Dosarul „Circul de la club La Lăutari”

Cătălin Baltac

Scandalul din vara anului trecut, din faţa clubului „La Lăutari”, când un client a fost luat la bătaie şi târât pe jos de către un angajat al localului, „se mută” în instanţă. Cătălin Baltac, agentul de pază al clubului acuzat că a bătut victima, a fost trimis în judecată pentru purtare abuzivă. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Constanţa pe 23 decembrie a.c. şi încă nu a fost stabilit un prim termen de judecată. Reamintim că, în luna iulie a anului trecut, un client al clubului „La Lăutari”, a fost snopit în bătaie, într-o dimineaţă, de angajaţii localului, mai precis de cătrea gentul de pază Cătălin Baltac. Incidentul a fost filmat de către paparatzzi Cancan.ro.

Martorii au declarat la acea vreme că, individul care a mâncat bătaie şi-a cam căutat-o toată noaptea. La mijloc ar fi fost vorba de mai multe persoane, grupate în două aşa-zise găşti. S-au “hârjonit” toată noaptea, iar după ce a băut zdravăn, tânărul din imagini a depăşit limitele începând să ameninţe clienţii din respectiva incintă că-i va tăia. Apoi şi-a îndreptat atenţia spre ospătari, spunându-le că nu are bani pentru nota de plată, dar le va lăsa... un talon. Cu chiu, cu vai, angajaţii au reuşit să-l facă să înţeleagă, cu vorba bună, că trebuie să plătească. Circul a pornit afară. Se pare că agitatul turmentat nu s-a potolit, continuând şi afară să ameninţe, de aici pornind şi scena surprinsă în imagini. Ospătarii nu au fost implicaţi, mai spun martorii, totul s-a derulat între clienţi, intervenind şi un agent de pază, Cătălin Baltac. Baltac este în colaborare cu clubul „La Lăutari”, iar acum trebuie să-şi asume răspunderea pentru ceea ce a făcut.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102