REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Agenția France-Presse trage semnalul de alarmă: „România se teme că nu e nici pregătită, nici calificată!”. Ce l-a nemulțumit pe Orban

Agenția France-Presse trage semnalul de alarmă: „România se teme că nu e nici pregătită, nici calificată!”. Ce l-a nemulțumit pe Orban

Replica API 29 noiembrie 2019 | 00:00 364

Pregătirile pentru EURO 2020 au intrat în linie dreaptă. Grupele își vor afla componența sâmbătă, de la ora 19:00, într-un eveniment organizat la Romexpo, dar agenția France-Presse nu vede cu ochi buni modul în care România și-a îndeplinit până acum promisiunile.

„Stadioanele promise nu sunt gata, nici calea ferată de la aeroportul Otopeni la Bucureşti nu este. Totul ar trebui să încurajeze România să se bucure. Dar cu şapte luni înaintea loviturii de începere a turneului final, ţara se teme că nu e nici pregătită, nici calificată”, scrie Agenția France-Presse, într-un articol citat de Lematin.ch.

Concluzia francezilor este una dureroasă și e întărită de ieșirile publice ale oficialităților din țara noastră. Astăzi, Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a confirmat că bazele de pregătire din Mogoșoaia, Berceni și cea de la Voluntari au fost propuse echipelor calificate, în locul celor promise inițial. Lista poate suferi modificări ulterioare.

„În momentul de faţă, Ghencea şi Arcul de Triumf sunt în grafic, astfel încât, la 30 mai, ele să poată să găzduiască antrenamente ale echipelor care vor fi prezente la Bucureşti. Avem întârzieri la stadionul Giuleşti. Compania Naţională de Investiţii a anunţat această întârziere care se încearcă a fi recuperată pe parcurs” - Răzvan Burleanu

Ce îl nemulțumește pe Ludovic Orban

Ludovic Orban, actualul premier la României, a inspectat șantierele din Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf. Președintele PNL și-a înțepat rivalii politici din fostul guvern PSD și a tras un semnal de alarmă.

„În 2014 noi ne-am angajat să îndeplinim un set de condiții pentru a putea organiza cele patru meciuri de la Campionatul European. Practic, se poate spune că timp de patru ani nu s-a făcut aproape nimic. Deși toată lumea știa că noi avem niște angajamente luate pe care trebuie să le îndeplinim”, a declarat Orban săptămâna trecută.

France-Press a comentat ieșirea lui Orban: „Atmosfera este cu atât mai puţin veselă pe şantierele stadioanelor din Capitală. Multiplele întârzieri au luat o turnură politică atunci când noul premier de centru-dreapta Ludovic Orban a făcut inventarul stadiului lucrărilor”.

„Am reuşit împreună cu Primăria Capitalei să deschidem târgul tradiţional de Crăciun mai devreme, astfel încât să putem să introducem în toată tematica şi în tot show-ul evenimentul de Final Draw”, declara Răzvan Burleanu astăzi, într-o conferință de presă la care Gazeta Sporturilor nu a avut acces.

Eforturile s-au soldat însă cu o nouă gafă. Printre mingile și însemnele CE, s-au strecurat și figurine cu un trofeu stilizat, care aduce mai degrabă cu Cupa Mondială decât cu cea care recompensează învingătoarea de la EURO!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hai ca am rezolvat si treaba asta, ne-am bagat ca musca -n curu calului in loc sa stam cuminti acolo unde ne e locul la coada europei
1
0
sa ne lingi cacatul pesedeu ordinar !!! Iar in legatura cu mosul cu mustata stau treburile cu totul altfel ! El a primit in primul rand aprobari apoi a facut investitii. Vii tu acum sa distrugi totul ??? Muie !!!
5
3
Escu, sa le sugi ciorapi la peseDisti
7
9
Pai daca P.S.Disti nu au vrut sa lege Gara de nord de Otopeni pt.ca se supara mosu ala si ii cade mustata,cine esti tu ma sa te opui infrastructuri feroviare a unei tari? si metrou nu s-a facut pt.ca bisnitari cu autorizatie de taximetristi s-au unit si au format o mafie.P.S.Deul este prietenul excrocilor si al mafiotilor.
6
5
multumim.Ai rezolvat si un lucru unic pentru Romania,organizarea unui campionat european!
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614