REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Agenţii economici din Mamaia AU IGNORAT invitaţia ministrului Turismului la dezbaterea pe tema sezonului estival

Agenţii economici din Mamaia AU IGNORAT invitaţia ministrului Turismului la dezbaterea pe tema sezonului estival

Replica API 22 aprilie 2017 | 07:32 270

Chiar dacă vremea din ultima perioadă a fost una neprielnică, sezonul estival bate la ușă. Cu ocazia aceasta, ministrul Turismului a invitat agenții economici la discuții privind eventualele probleme cu care se confruntă. Real sau nu, totul se pare că decurge de minune pe litoralul românesc. Asta întrucât numărul celor prezenți la întâlnirea cu Mircea Titus Dobre a fost infim. Chiar și-așa, autoritățile locale constănțene susţin faptul că totul este pregătit, iar turiștii pot sosi liniștiți.

În cursul zilei de vineri, 21 aprilie a.c., ministrul Turismului a făcut un “popas” și în stațiunea Mamaia cu gândul de a asculta și, de ce nu, pentru a găsi soluții pentru “of-urile” agenților economici. Din păcate, realitatea nu a fost pe măsura așteptărilor lui MirceaTitus Dobre. Ca și la întâlnirea cu agenții economici din sudul litoraululi, ministrul a avut aceeași reacție!

“Aceste întâlniri vor continua și după data de 1 mai. Sper ca de la an la calitatea serviciilor sezonului estival să fie mult mai mare. Sunt puțin dezamăgit că nu foarte mulți privați au răspuns pozitiv acestor invitații. Lucru pe care l-am observat și în zona de sud a litoralului și ar trebui să fie o colaborare mult mai bună între privat și instituția publică centrală”, a punctat Dobre.

Nici cei prezenți nu au fost prea activi deși ministrul a insistat ca agenții economici să pună întrebări. Concluzia ar fi că totul este perfect în stațiunea Mamaia și Constanța și nu există nici o problemă care să umbrească buna desfășurare a sezonului. Mai mult decât atât, Decebal Făgădău, primarul Constanței, prezent și el la dezbatere a susținut că totul este pregătit! “Mamaia și Constanța sunt pregătite să-și primească turiștii”, a punctat edilul.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doar privind la poza , constati cat de aroganti si obtuzi sunt acestia care s-au zbatut sa ajunga la putere. Nu intrevad mari realizari pentru turismul romanesc prin acesti increzuti.
5
1
Sa ne pupi in cur pe toti
1
2
Sigur ca agentii economici din Mamaia sunt deceptionati stiind cine si de unde vine ministrul turismului cel care trebuie sa gestioneze frumusetile si bogatiile tarii
11
1
Pentru ca nu au informat public , despre acest eveniment... Totul facut la misto...sa dea impresia de transparenta...
12
1
dobre si fagadau sunt 2 imbecili insensibili. avere si putere au , caracter si realizari nu au. Sunt multe de facut pe Cta dar Fagadau nu face nimic. Dobre a ajuns atat de sus datorita lui taticu. Mana forte e Dragos , Marius a fost doar mana intinsa .
14
1
De ce nu apare si Corina Martin in foto ca sa ne arate implantul dentar cabalin...?!?
12
1
Banuiesc ca exista lucruri mult mai interesante de facut decat sa asculti ce deiteaza Chifla, un baietel a carui singura legatura cu turismul sunt painicile pe care le plamadea cu nisip in copilarie.
15
0
Mai lasa ma cu bulgarii tai...inceecati sa mergeti in muntenegreni la greci sa vezi turism.De la bulgari ai ocazia sa vii pe jos sau cu trotineta.
10
2
in mamaia au mai aparut alte 3 alimentari, parca urma sa le ai micsoreze... oare cum n au reusit?
9
0
Orice om cu capul pe umeri stie ca nu are ce asculta la de-alde Dobre,Fagadau sau Martin!Astia-s rupti de realitate,traiesc in lumea lor,urcati macar o data in masina si mergeti la bulgari sa vedeti ce ofera la preturi mai mici ca in Romania.Nu e totul perfect nici la ei,dar nici nu dai pe o omleta din doua oua 15 lei ca la noi!
16
2
totul e perfect!Organizam NeverSea.HOTIA,tzepele,toxiinfectiile alimentare,bisnitaria,manelele,porumbul fiert,maimutele,clovnii,tzantarii,cakatul de kaine in parc,aglomeratie,marlanie,ciordeala,iata ingredientele pregatite pentru turistii imprudenti care indraznesc sa vina la baie pe taramul lui Mazare.Ca Faga e asa,la misto,pentru fraieri.cum e grindeanul pentru mustacios.Moldovenii mai au timp sa se razgandeasca,la 3-400 euro te poti relaxa CU ADEVARAT intr-un loc muuuult mai ok si civilizat.da daca vrem sa le facem p..a mare la machidoni si vara asta,veniti la japka in Mamaia.
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369