REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Agitaţie în zona Gării: mascaţii au dat buzna printre contrabandişti!

Agitaţie în zona Gării: mascaţii au dat buzna printre contrabandişti!

Replica API 14 aprilie 2016 | 00:00 184

Bişniţarii, luaţi pe sus

Bişniţarii, luaţi pe sus

Mascaţii au luat cu asalt zona Gării din Constanţa, încă de la orele dimineţii de miercuri, 13 aprilie. Mai exact, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Tomis au patrulat şi au depistat mai mulţi indivizi care comercializau ţigări în mod ilegal. De asemenea, aceştia au prins şi doi tineri care aveau asupra lor pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde. Agitaţia s-a instalat în zona Gării din Constanţa încă de la primele ore ale zilei de miercuri, 13 aprilie.

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Tomis au patrulat în zonă şi au depistat mai multe persoane care comercializau ţigarete în mod ilegal. Câteva cartuşe au fost ridicate, cercetările urmând a fi preluate de către IPJ Constanţa. În aceeaşi dimineaţă, în jurul orei 9.30, în baza unor informaţii, mascaţii din cadrul Grupării Mobile au prins, în flagrant, doi tineri care aveau asupra lor mai multe pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde şi pe care ar fi avut intenţia să le comercializeze.

„Marfa” a fost confiscată, urmând ca ancheta să fie demarată de către BCCO Constanţa. Însă, chiar dacă acţiunile se încheiaseră de ceva timp, comercianţii de la Gară şi Autogară încă erau „speriaţi” şi tot vorbeau între ei despre cele petrecute, dar se şi întrebau dacă nu cumva mascaţii vor reveni sau dacă vor păţi ceva cei găsiţi cu nereguli. Precizăm că astfel de acţiuni au loc aproape zilnic, în diferite zone ale urbei, şi vor continua şi în perioada următoare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102