REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Agitație la Universitatea Maritimă! Au ajuns polițiștii și jandarmii

Agitație la Universitatea Maritimă! Au ajuns polițiștii și jandarmii

Replica API 12 aprilie 2018 | 17:07 295

Mai mulți studenți nigerieni se declară scandalizați, precizând că se confruntă cu aceeași problemă care este prezentă de câțiva ani. Aceștia susțin că Guvernul le alocă niște sume de bani, dar reprezentanții Universității Maritime Constanța (UMC) rețin o parte din ele, care pe ei i-ar ajuta la plata cazării. Astfel, după cum susțin ei, au ajuns să doarmă pe holurile universității. Pe 12 aprilie, studenții s-au strâns pentru a-și spune problemele.

Update: Rectorul UMC i-a invitat pe cei care protestau pe holul universității la discuții, în vederea negocierii aupra solicitărilor lor. Mai exact, nigerienii au solicitat conducerii UMC să facă presiuni asupra autorităților din țara natală în vederea suportării unor noi cheltuieli legate de utilități, în condițiile în care li se asigură cazarea, masa, taxa pentru studii și alte cheltuieli suplimentare, toate suportate de NIMASA, o agenție guvernamentală din subordinea ministerului transporturilor din ţara lor.

La UMC au ajuns și polițiștii, dar și jandarmii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marele decan costel stanca nu-i ajuta? Sau are nevoie de ei doar cand sunt alegeri?
1
0
Eu sclavesc in canalizarea aia de londra si am de-a face cu ei tot timpu. Ciorogarlele astea is aduse la noi in tzara ca sa ajute la mixarea albilor, pe langa astia is adusi mai multi sub diverse acoperiri... sa vedeti voi cat de obraznici is ciorile astea... tiganii nostrii is minciuna... asteptati si o sa vedeti...
3
1
le dadea o cutie cu banane si mureau de bucurie neamurile lu chita
6
0
Ce marinari maro scoateti! Hai ca merge treaba,,mai aduceti si cativa pt soferie tot maro.
10
2
Nu stiu de unde a inteles autorul articolului ca UMC retine o parte din bani. De fapt plangerile lor sunt adresate statului Nigerian. Ei locuiesc in locuinte inchiriate, fiecare pe cont propriu, si vor bani de utilitati, transport, spalatorie, redactarea proiectului de diploma, etc. Sunt suparati pe UMC ca nu a facut suficiente presiuni asupra autoritatilor nigeriene pentru ca ei sa obtina acesti bani.
17
0
Nu inteleg de unde atata frustrare. Oamenii astia stiu ca au niste drepturi si fac ceva in privinta asta, spre deosebire de romanii nsotrii care doar plang pe net. Ne arata nigerienii ce inseamna democratie. Felicitari lor !
13
12
Si eu unde mai plec, voi ii ajutati pe Nigerieni. Am platit o gramada de bani, mama e indatorata cubapartamentul
16
3
Bravo lor ! Babuini , nebabuini , ei au coloana vertebrala , ori noua tocmai asta ne lipseste si sintem toti in C---T !
14
4
Jegosu ala de rector ar face bine sa ne treaca si pe noi pa TCE, nu sa ne pice 80% din grupa fara motiv, ne pica la examen ca sa ii platim taxa de restanta! Panait este un spagar notoriu!
20
4
Astia put? Lasa miros unde stau
13
5
Bai idiotilor dar realitate nu o vedeti vin straini la noi si imputiti astia tot fura , fura de rup ai voi aunteti in aceeasi oala statul ne fura la salarii impozeaza jumatate din salariu pentru ce?sa va vad la 70 de ani cu pensie de 400 de lei!asta face si rectoru umc fura de rupe
10
2
Sa croncane la ei in Nigeria.
14
18
Ciorales go home to Africa!
14
17
Ati vrut nigerieni acum spalati va pe capp cu ei
20
11
Stiu sa isi ceara drepturile ! Noi romanii "capul plecat, sabia nu taie", noi mai bine tacem din gura decat sa ne cerem drepturile
36
4
Cine i-a chemat, sa-i cazeze la el. Avem destui indieni autohtoni, nu le place, valea in infloritoarea Africa.
28
10
S au suparat babuinii. Nasol.
15
18
Daaamn niqqa
11
15

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108